Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Τα κάλαντα στο Εθνικό Ιδρύμα Αποκαταστάσεως Αναπήρων στους Αγίους Αναργύρους στην Ανάκασα από τα παιδιά των κατηχητικών της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής


P1040848
Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 9.15π.μ. θα συναντηθούμε  με τα παιδιά των κατηχητικών της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στην πύλη του Εθνικού Ιδρύματος Αποκαταστάσεως Αναπήρων στους Αγίους Αναργύρους Αττικής στην Ανάκασα,για να πούμε παραδοσιακά κάλαντα  και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους ασθενείς.
Όσοι έχετε μουσικά όργανα ,όσοι έχετε ωραία φωνή ,όσοι  δεν έχετε ωραία  φωνή..... μα ωραία καρδιά .Καλοδεχούμενοι όλοι!!!

Τα Χριστούγεννα ας κάνουμε δώρο την καρδιά μας .
Σας περιμένουμε....

Πως να έρθω


Πως θα φτάσω στην περιοχή

Το Ε.Κ.Α. βρίσκεται στο ΄Ιλιον ( Λεωφ. Χασιάς  8η  στάση). Είναι επί της οδού Λ. Χασιάς με είσοδο τον κάθετο δρόμο στο φανάρι της 8ης Στάσης των Λεωφορείων. Είναι σε απόσταση 2 περίπου χιλιομέτρων από την πλατεία των Αγίων Αναργύρων.
Από το κέντρο της Αθήνας μπορείτε να το προσεγγίσετε δια μέσω των οδών Λιοσίων, τρεις Γέφυρες, Λ. Δημοκρατίας, Πλατεία Αγίων Αναργύρων, Λ. Χασιάς. (Βλέπε χάρτη).

Συγκοινωνιακά Μέσα

Η λεωφοριακή γραμμή που περνά έξω από το ΕΙΑΑ είναι:
Α) Λεωφορείο Β12 ( ΄Άνω  Λιόσια  μέσω  Φυλής ) .
Αφετηρία  οδός  Μάρνη και Πατησίων (απέναντι  από  το Μουσείο )
Στάση αποβίβασης 8η επί της οδού Χασιάς.
Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ μέχρι την Στάση Πλατείας Αττικής και μετά να γίνει μετεπιβίβαση στο Λεωφορείο Β12 το οποίο κάνει στάση στον σταθμό Πλατείας Αττικής.

Recommended Post Slide Out For Blogger