Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Δημιουργία σεμιναρίου Κληρικών από την Ιερά Μητρόπολη Καμπάλλας και πάσης Ουγκάντας.



Με τη χάρη και ευλογία του Θεού η Ιερά Μητρόπολη Καμπάλλας και πάσης Ουγκάντας διοργανώνει στο πλαίσιο της φροντίδας της για τους ιερείς  της Ιεράς Μητροπόλεως,σεμινάριο Θεολογικής και ποιμαντικής δράσης που θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα .Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αυτού, οι ιερείς θα έχουν τη δυνατότητα παράλληλα με τη θεολογική τους κατάρτιση ,να γνωρίσουν μορφές ποιμαντικής διακονίας και δράσης,να μοιραστούν εμπειρίες ,αλλά και να μάθουν για τους νέους τρόπους διαμόρφωσης των ενοριών στις πόλεις ,αλλά και τα χωριά που διακονούν.
Το σεμινάριο αυτό διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Καμπάλλας και πάσης Ουγκάντας με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου της τοπικής εκκλησίας κ.Ιωνά.
Για το σκοπό αυτό,  για όποιον  θα ήθελε και θα μπορούσε να βοηθήσει στην προετοιμασία και δημιουργία του σεμιναρίου  που σκοπό έχει να βοηθήσει ουσιαστικά την Εκκλησία της Ουγκάντας με την θεολογική και ποιμαντική επιμόρφωση των κληρικών έχει δημιουργηθεί  ο παρακάτω τραπεζικός λογαριασμός .
Banker names: BANK OF AFRICA. Branch: EQUATORIA BRANCH. Account name: REV. FR. JOHN KIBUUKA BOSSA. Account number: 20174986029
Ευχαριστούμε για την αγάπη και το συνεχές σας ενδιαφέρον για την ιεραποστολή.
 
Recommended Post Slide Out For Blogger