Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

"Η πιο όμορφη μέρα" στο Περιστέρι



Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου  στο  θέατρο Πολιτών στο Περιστέρι  πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη γιορτή. Κι αυτό γιατί όλοι όσοι ήρθαν στην εκδήλωσή μας συμετείχαν με την καρδιά τους σε μία όμορφη θεατρική παράσταση .Η εκδήλωσή μας που είχε τον τίτλο «Η πιο όμορφη μέρα-ένα αφιέρωμα στην ΕΟΚΑ είχε σκοπό να τιμήσει τα 60 χρόνια από την έναρξη του αγώνα της Κύπρου 1955-1959.
Στην εκδήλωση αυτή, το ξεκίνημα αφορούσε την προσπάθεια της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην προσπάθεια της Ιεράς Μονής στην Ουγκάντα με την ίδρυση μίας ολόκληρης Ορθόδοξης κοινότητος στο χωριό Λουγκουζί .

Κατόπιν τα μέλη του θεατρικού τμήματος  της φιλανθρωπικής και ιεραποστολικής δραστηριότητος της Ιεράς Μονής παρουσίασαν το θεατρικό έργο «Η πιο όμορφη μέρα-ένα αφιέρωμα στην ΕΟΚΑ. Πραγματικά για όλους ,τους ηθοποιούς αλλά και τους πολλούς θεατές ήταν μία συγκλονιστική .
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Περιστερίου τους κ.Καλιάφα ,Λουκόπουλο και Μιχαλόπουλο και την κ.Βάσσου.
Ευχαριστούμε όμως και όλους εσάς που δώσατε το παρόν σε μία από της ομορφότερες στιγμές της προσπάθειάς  μας.Με τις πιο θερμές ευχές σε όλους για επανάληψη τέτοιων όμορφων ευκαιριών που σμιλεύουν τη μνήμη και τιμούν την ιστορία και τους ήρωες .Ευχαριστίες και τους συντελεστές της παραστάσεως Νάσσο Λέκκα  ,και την Βίκυ Γεωργίου που βοήθησε στους φωτισμούς αλλά και όλους που μας βοήθησαν με πολύ αγάπη .Να ευχηθούμε ο Θεός να ενισχύει και ανοίγει δρόμους επικοινωνίας και προσφοράς.
 




























 
Recommended Post Slide Out For Blogger