+++ Πανηγυρίζει την Τρίτη 27 Ιανουαρίου ο Ιερός Ναός του Συνδέσμου Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος που βρίσκεται στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι, με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εορτής τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 7.00μ.μ θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός ,ενώ την Τρίτη 27 Ιανουαρίου στις 7.00π.μ. θα τελεστεί η Ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.Στις Ιερές Ακολουθίες θα χοροστατήσει και θα λειτουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου κ.Ευσέβιος .Το απόγευμα της Αγιονύμου ημέρας στις 5.00μ.μ., θα τελεστεί ο μεθέορτος εσπερινός, και η παράκληση του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου ..Κατά τη διάρκεια του μεθέορτου εσπερινού θα τεθεί σε προσκύνηση ιερό Λείψανο του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου που φυλάσεται στον Ιερό Ναό του Συνδέσμου μας.+++ Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενρίου Αττικής, η ακολουθία του εσπερινού και το Μυστήριο του Ιερού ευχελαίου .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++ Δημιουργώντας μικρές αποστολές αγάπης σε οικογένειες θα θέλαμε ,αν μπορούσατε να συνδράμετε και εσείς .Αυτήν την περίοδο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής χρειαζόμαστε :υγρά καθαριότητος πατωμάτων ,χλωρίνες ,υγρά καθαριότητος πιάτων ,Χαρτοπετσέτες . Μπορείτε να τα παραδώσετε στους π.Εφραίμ και π.Παίσιο +++Το κατηχητικό σχολείο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής συνεχίζει τη λειτουργία του μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας . Αξίζει να σημειώσουμε πως κάθε Κυριακή μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας λειτουργεί κατηχητικό σχολείο για μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων του Δημοτικού σχολείου,με πολλά παιχνίδια,τραγούδια και υπέροχες κατασκευές και πάνω από όλα συνάντηση με το Χριστό και νέους φίλους .Σας περιμένουμε.!!

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Εσύ να μου τα λες παπά κι εγώ θα τα ακούσω κάποτε



Αποτέλεσμα εικόνας για του δρόμου
π.Εφραίμ Παναούση
Τώρα είναι μεγάλος  ο M... .Η αλήθεια είναι δεν καταλαβαίνεις πότε περνάνε τα χρόνια.Πότε είναι μικρός πότε μεγαλώνει χωρίς κανείς να το καταλαβαίνει .Τρέχει ο καιρός.Ναι.Αυτό είναι το σωστό ρήμα.Τρέχει .
Ο Μ..λοιπόν είναι ένα παιδί ( μέχρι σήμερα) που δεν το χωρά ο κόσμος .Ανήσυχος ,τρώγεται  με τα ρούχα του,βράζει στο ζουμί του.
Δύσκολο παιδί .ατίθασος.Μην ψάχνεις οικογένεια .Μην ψάχνης θαλπωρή και αγάπη.Εκεί που δεν βρέθηκαν δικοί του βρέθηκαν ξένοι.Και δώσανε σα γονείς.

Μικρός λοιπόν που ήτανε στα δώδεκα - δεκατρία έκανε φασαρία και κύταζε πως θα σε ξεκάνει.
Κάποια στιγμή απογοήτευμένος από τη συμπεριφορά του  είπα.
-Βρε Μ... γιατί κάνεις έτσι .Δεν καταλαβαίνεις ότι με πληγώνεις.Γιατί τα κάνεις αυτά.Θες να σταματήσω να με νοιάζεις .Δεν θέλεις να σου μιλάω ;
Ο Μ... μεμιάς σοβάρεψε .Από τις λίγες φορές που τον είδα έτσι και γυρίζει και μου λέει
-Εσύ να μου τα λες παπά κι εγώ θα τα ακούσω κάποτε .Δεν ξέρω πότε.Αλλά εσύ να μου τα λες..
Recommended Post Slide Out For Blogger