Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Λήξη του σεμιναρίου ιερέων στο Λουγκουζί και τω Θεώ δόξα ( Α μέρος φωτογραφιών)



Το πρωί  της Κυριακή 5  Αυγούστου  (τελευταία ημέρα του σεμιναρίου ) τελέσαμε τη Θεία Λειτουργία στον Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στο Λουγκουζί στην οποία λειτούργησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καμπάλλας και πάσης Ουγκάντας κ.Ιωνάς και ο Μητροπολίτης Μπουρούντι και Ρουάντας κ.Ιννοκέντιος με πλειάδα ιερέων .Στη Λειτουργία συμμετείχαν και οι  ιερείς του σεμιναρίου καθώς και πολλοί πιστοί του Λουγκουζί.
Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος κ.Ιωνάς βρέθηκε μαζί με τους κληρικούς της Μητροπόλεως και τους απηύθυνε πατρικούς λόγους.Το σεμινάριο έκλεισε με την επίδοση πιστοποιητικών παρακολούθησης του σεμιναρίου και αναμνηστικών .Ακολούθησε κοινή τράπεζα αγάπης για όλους τους ιερείς και τους πιστούς του Λουγκουζί.
Ευχή όλων  των ιερέων να επαναληφθεί αυτή η προσπάθεια που συμβάλλει στην ενότητα των ιερέων ,την επιμόρφωσή τους αλλά και την αναζωπύρωση του ιερατικού ζήλου.
Δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε το Θεό για τις ευλογίες που μας έδωσε και τον Άγιο Σπυρίδωνα με τον εφημέριό του π.Γεώργιο Νυόμπι ,τον Χριστοφόρο Μουγίγκο αλλά και όλους τους πιστούς του Λουγκουζί για τον κόπο αλλά και την αγάπη της φιλοξενίας .Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο κ.Ιωνά για την άδεια και την ευλογία του και όλους τους κληρικούς που με τη φυσική τους παρουσία τίμησαν το σεμινάριο.
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους φιλότιμους Έλληνες που βοηθούν για την επιμόρφωση των κληρικών ,αλλά και τη διάδοση της Ορθοδοξίας στην Αφρική.
















































Recommended Post Slide Out For Blogger