+++ Νυχτερινή Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί την Τρίτη 27 Ιανουαρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Εφραίμ του Σύρου .Μετά το πέρας της ακολουθίας θα τελεσθεί το Μνημόσυνο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Χριστοδούλου .Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00.μ.μ.+++ Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, η ακολουθία του εσπερινού και το Μυστήριο του Ιερού ευχελαίου .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++ +Συνεχίζονται κάθε Πέμπτη στις 5.30μ.μ. οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. από τον π.Εφραίμ Παναούση .Το φετινό θέμα των ομιλιών αφορά στην ανάλυση και ερμηνεία των πράξεων των Αποστόλων (μέρος Β).Στις 5.30μ.μ. θα τελείται η ακολουθία του εσπερινού θα ακολουθεί η εσπερινή ομιλία .++ Δημιουργώντας μικρές αποστολές αγάπης σε οικογένειες θα θέλαμε ,αν μπορούσατε να συνδράμετε και εσείς .Αυτήν την περίοδο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής χρειαζόμαστε :Χαρτιά (ρολλά) κουζίνας και χαρτιά υγείας .Μπορείτε να τα παραδώσετε στους π.Εφραίμ και π.Παίσιο +++Το κατηχητικό σχολείο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής συνεχίζει τη λειτουργία του μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας . Αξίζει να σημειώσουμε πως κάθε Κυριακή μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας λειτουργεί κατηχητικό σχολείο για μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων του Δημοτικού σχολείου,με πολλά παιχνίδια,τραγούδια και υπέροχες κατασκευές και πάνω από όλα συνάντηση με το Χριστό και νέους φίλους .Σας περιμένουμε.!!

Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Τα παιδιά του Χριστού!


Μερικά παιδιά έχουν για πατέρα τον Ίδιο τον Χριστό και μητέρα την Ίδια την Παναγιά. 
Ο Παράδεισος θα είναι γεμάτος από τέτοιες αθώες ψυχούλες. Αυτές οι ψυχούλες είναι ανάμεσά μας και δεν έχουν ηλικία. 
Είναι, για το καλό μας ανάμεσά μας, έτοιμες να μας παγιδεύσουν στον Παράδεισο. 
Όποιος πάρει τέτοια ψυχούλα και την ξεκουράσει, την βοηθήσει, την ξεδιψάσει, την χορτάσει, θα είναι σαν να έχει πάρει εισιτήριο για τον Παράδεισο. 
 
 
 
Πηγή : Ενοριακή ζωή
Δεν θα βρίσκεις Χριστιανούς στον Παράδεισο χωρίς έργα αγάπης και αυτοθυσίας. 
Η αγάπη του Παραδείσου δεν εκπίπτει και θα είναι τελείως καθαρή.
Ο Παράδεισος έχει τόση αγάπη, που θα ξεδιψάει όσους την αναζητήσανε ή την ζητούσανε για να την μοιραστούνε, στην καθαρότητά της.
Οι κάτοικοι του Παραδείσου φαντάζομαι θα "μαλώνουν" ποιος να σε βοηθήσει, να σου προσφέρει, να δώσει και την ζωή του για σένα. 
Όλοι θα είναι Χριστός.
Recommended Post Slide Out For Blogger