.Την Τρίτη 23 Ιουνίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,θα τελεσθεί Νυχτερινή Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής του Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου. H ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00μ.μ.+++Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,και η Παράκληση της Παναγίας .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++Mαζεύουμε τους κουμπαράδες της Ιεραποστολής μας για την Ουγκάντα που έχουν διανεμηθεί εδώ και ένα περίπου χρόνο για τους φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας στην Ιεραποστολή .Έτσι λοιπόν ξεκινάμε να μεζεύουμε τους κουμπαράδες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθειά της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπγής στην Αφρική .Μπορείτε λοιπόν αν θέλετε να φέρνετε από τώρα τους κουμπαράδες παραδίνοντάς τους στους π.Εφραίμ και Παίσιο .Ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Δεν ξεχνάμε ..μαθαίνουμε ξανά την ιστορία ( πρώτη εκδήλωση)



Στους καιρούς της γενικευμένης σύγχυσης προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να μην γίνουμε επιλήσμονες και να σταθούμε όρθιοι  .
Για το σκοπό αυτό τη φετινή ιεραποστολική χρονιά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής καθιερώνουμε σειρά εκδηλώσεων που σκοπό έχουν να διδάξουν ιστορία.Η λήθη, η μεγάλη ασθένεια των Ελλήνων μας κάνει σήμερα να αμφισβητούμε τις ρίζες που γιγάντωσαν τον Ελληνισμό και του δημιούργησαν ιστορική συνέχεια και διάρκεια.Θα παλέψουμε να δώσουμε  τα δοκιμασμένα φώτα της πνευματικής και εθνικής μας πορείας
Ξεκινάμε λοιπόν με την πρώτη μας εκδήλωση :

Τετάρτη 21 και Τετάρτη 28 Νοεμβρίου σε σειρά δύο ομιλιών στις 6.45μ.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής η φιλόλογος κ.Στέλλα Αναγνώστου- Δάλλα θα αναπτύξει το θέμα :Η Εκκλησία παρούσα.Η προσφορά της εκκλησίας στο έπος του Σαράντα και την περίοδο της κατοχής
Σας περιμένουμε

Recommended Post Slide Out For Blogger