Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Επισκέπτες απ’ την Αθήνα στο ακριτικό Ορμένιο, τραγούδησαν και χόρεψαν με τους κατοίκους (Video)


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους του ακριτικού Ορμενίου σήμερα το μεσημέρι. Περισσότερα από 60 άτομα νεαρής κυρίως ηλικίας, μέλη ενός συλλόγου από την Αθήνα φοιτητών και επιστημόνων, που με δικά τους έξοδα ταξιδεύουν γιορτινές ημέρες σε ακριτικές περιοχές κυρίως της Θράκης και τραγουδούν τα κάλαντα και άλλα τραγούδια στους κατοίκους χωριών, επισκέφθηκαν και το Ορμένιο.
Στην πλατεία του χωριού αλλά και σε καφενεία και δρόμους, έσμιξαν με τους κατοίκους του Ορμενίου, οι οποίοι δεν έκρυψαν την χαρά τους για αυτή την ευχάριστη έκπληξη. Τους ευχαρίστησαν και ανέφεραν στοιχεία για το χωριό τους και την ιστορία του.
Δείτε το βίντεο :https://www.evros-news.gr
Πηγή evros-news.gr



Όλοι μαζί τραγούδησαν κάλαντα, αντάλλαξαν ευχές και χόρεψαν. Οι επισκέπτες από την Αθήνα συνεχίζουν την διαδρομή τους στην Θράκη και τον Έβρο και μετά το Ορμένιο το πρόγραμμα τους περιλαμβάνει όπως είπαν, επισκέψεις στους Μεταξάδες και το Δέρειο.
Ευχαριστούμε τον Κώστα Θεοχαρίδη για τα βίντεο και τις φωτογραφίες που μας έστειλε από το Ορμένιο. Ήταν επίσης ένας από τους κατοίκους, που μαζί με τους συγχωριανούς του υποδέχθηκαν με χαρά τους εξ Αθηνών επισκέπτες.

Recommended Post Slide Out For Blogger