Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή

Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους 15-19 Φεβρουαρίου 2024 -Το πλήρες πρόγραμμα



Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους διοργανώνει η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής από την Πέμπτη 15 έως τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024. Το πλήρες πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

Πρόγραμμα 5ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους

Αγίους Τόπους 15 – 19 Φεβρουαρίου 2024 -  Διοργάνωση:Travelogue, travel & tourism

 

1η ΜΕΡΑ Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας στις 05:30 και πτήση με Aegean Airlines στις 07:30 για Τελ Αβιβ.

Έλεγχος διαβατηρίων, επιβίβαση στο πούλμαν και μετάβαση (σε περίπτωση που οι συνθήκες το επιστρέψουν) στο Φρέαρ του Ιακώβ στην Σαμάρεια. Στη συνέχεια θα φτάσουμε στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, για να γνωρίσουμε τα προσκυνήματα του Πανιέρου Ναού της Αναστάσεως (Πανάγιος Τάφος, Φρικτός Γολγοθάς, κ.α.). Από εκεί θα μεταβούμε στην Βηθλεέμ,  όπου θα προσκυνήσουμε στο Σπήλαιο της Γεννήσεως του Κυρίου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024  Πρωινό στις 6:00 και στις 6:30 αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας. Θα προσκυνήσουμε στη Ναζαρέτ, την πόλη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο Του θαύμα, στο όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωσή Του και στις Ιερές Μονές Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας και Καπερναούμ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 Πρωινό και στις 06:30 θα ξεκινήσουμε για την Ιερά Μονή της Βηθανίας και την Ι.Μ. Χοζεβά. Άφιξη στην περιοχή της Γεθσημανή, όπου θα προσκυνήσουμε στον Τάφο της Θεοτόκου. Από εκεί θα περπατήσουμε στην Παλαιά Πόλη όπου θα γνωρίσουμε το Πραιτώριο, την Οδό του Μαρτυρίου, θα δούμε το Τείχος των Δακρύων και τον λόφο της Σιών. Στις 15:00 θα αναχωρήσουμε για τις μονές Τιμίου Σταυρού, Αγίου Συμεών Θεοδόχου και Τιμίου Προδρόμου Ορεινής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 Το πρωί θα μεταφερθούμε για Θ. Λειτουργία στην Ι.Μ. Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, θα επιστρέψουμε για πρωινό και μετά θα μεταβούμε στην Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου. Από εκεί θα πάμε στον Ιορδάνη Ποταμό, όπου θα γίνει η ακολουθία του Αγιασμού. Επίσκεψη στην Ι.Μ. Αγ. Γερασίμου Ιορδανίτου, στα μοναστήρια της περιοχής της Ιεριχούς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 Μετά το πρωινό αναχωρούμε από το ξενοδοχείο με όλα μας τα πράγματα. Θα επισκεφθούμε για μία τελευταία φορά την Παλαιά πόλη της Ιερουσαλήμ με ελεύθερο χρόνο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου  στη Ρέμλη (αρχαία Αριμαθαία), την Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου στη Λύδδα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου και την Ι.Μ. Αρχαγγέλων Ιόππης (στο Τελ Αβίβ). Από εκεί θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο. Έλεγχος αποσκευών, εισιτηρίων και διαβατηρίων και στις 20:10 πτήση με Aegean Airlines για Αθήνα. Άφιξη γύρω στις 22:20.

 

Τιμή: € 780  ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ΠΡΟΣΟΧΗ: Το μονόκλινο έχει επιπλέον χρέωση και υπάρχει πολύ περιορισμένος αριθμός μονόκλινων δωματίων.           

Προκαταβολή: Άμεσα €300 μαζί με φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση ακύρωσης: Από 08/12/2023 μέχρι 21/01/2024, δεν επιστρέφεται η προκαταβολή. Από 22/01/2023 και μετά παρακρατείται ολόκληρο το κόστος συμμετοχής. Για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής, ολόκληρο το ποσό πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις  15 / 01 / 2024.

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Τελ Αβίβ - Αθήνα με EL AL, Aegean Airlines. Φόροι αεροδρομίων. Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο: Shepherds’ House Hotel απέναντι από το μοναστήρι των Ποιμένων (4 βράδια) με ημιδιατροφή (4 πρωινά και 4 δείπνα). Ξεναγήσεις και περιηγήσεις. Μεταφορές, μετακινήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα. Μεταφορά στον Άγιο Σάββα και ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. Αρχηγός – Συνοδός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: είσοδοι σε χώρο που έχει χρέωση, φιλοδωρήματα και ό,τι ρητά δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα. Δεν περιλαμβάνεται η επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλιση για όποιον το επιθυμεί (19 ευρώ). Αναλόγως των συνθηκών ενδέχεται να τροποποιηθεί μέρος του προγράμματος ή/και της σειράς των επισκέψεων, με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση των προσκυνητών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ COVID-19. Ενδεχομένως να ισχύσουν μέτρα ή και να απαιτούνται τεστ. Δέκα μέρες πριν το ταξίδι (και ανάλογα με τα προβλεπόμενα μέτρα σε κάθε χώρα) θα υπάρχει ενημέρωση σχετική. Το κόστος των πιθανών απαιτούμενων βαραίνει τον συμμετέχοντα και δεν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος της εκδρομής.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ: Για την είσοδο στο Ισραήλ τα διαβατήρια πρέπει να έχουν περιθώριο τουλάχιστον 6 μηνών. ΑΡΑ όσοι συμμετέχουν θα πρέπει τα διαβατήριά τους να λήγουν μετά τις 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024. Εάν τα διαβατήρια λήγουν πριν τις 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να εκδοθούν ΝΕΑ όσο το δυνατόν συντομότερα! 


ΠΡΟΣΟΧΗ:Στο αεροσκάφος επιτρέπεται να παραδοθεί μόνο μία αποσκευή κατ’ άτομο συνολικού βάρους 23 κιλών και ο κάθε επιβάτης μπορεί να έχει και μία μικρή χειραποσκευή βάρους 8 κιλών.    

Τηλέφωνο  επικοινωνίας : 2295022228 

Recommended Post Slide Out For Blogger