+++ Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής έχει την ιδιαίτερη ευλογία να φιλοξενήσει στον Ιερό της Ναό στο Πολυδένδρι Αττικής, την Τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από το ομώνυμο Μοναστήρι της Ευβοίας. Την Τιμία κάρα που θα μεταφέρουν στο Μοναστήρι μας της Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,πατέρες του Οσίου Δαβίδ, θα υποδεχθούμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ενώ θα παραμείνει για τρεις ημέρες έως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου για Ιερό προσκύνημα και Αγιασμό των αδελφών καθώς και των προσκυνητών αυτής.+++ Καθημερινά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, από το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 7.00π.μ. έως την ημέρα των Χριστουγέννων, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω ,θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία,εκτός από τις νυχτερινές Θείες λειτουργίες και τις άλλες ακολουθίες που θα αναγράφονται στο πρόγραμμα. +++Έχει ξεκινήσει η διάθεση των κουμπαράδων της Ιεραποστολής από τπ Μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής όποιον θα ήθελε όπως κάνουμε κάθε χρόνο.Θα δηλαδή μπορεί κάποιος στο χώρο του να έχει αυτό το κουμπαρά και αφού όποτε μπορεί τοποθετήσει το οβολό του θα μπορεί να τον φέρει στη Μονή στα τέλη Μαΐου του 2026 όταν πλέον οργανώνουμε την επόμενη αποστολή μας την Ουγκάντα για να μας ενισχύσει και με αυτό τον τρόπο .Είμαστε ευγνώμονες .Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τις οικογένειές σας.Τους κουμπαράδες μπορείτε να τους προμηθευτείτε από τον π.Εφραίμ .

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Χρειαζόμαστε στολές για παπαδάκια και χιτώνες για τις βαπτίσεις


Ξεκινάμε να οργανώνουμε την 7η αποστολή μας στην Ουγκάντα .Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιούμε Ιεραποστολικές περιοδείες σε αρκετά κλιμάκια και μοιράζουμε ιερατικά είδη στους ιερείς που τα χρειάζονται.
Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε και τη δική σας βοήθεια.Αυτή τη φορά χρειαζόμαστε στολές για παπαδάκια σε πολύ καλή κατάσταση προκειμένου να τις διανείμουμε στις ιεραποστολές.επίσης χρειαζόμαστε χιτώνες για  τις βαπτίσεις για μεγάλα παιδιά και ενήλικες..Παρακαλούμε τις στολές και τους χιτώνες να τους φέρνετε στην Ιερά Μονή Παναγίας Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής, κάθε Κυριακή μετά τη Θεία Λειτουργία και κάθε Τετάρτη μετά τις 5.00μ.μ. Για την αγάπη σας ευχαριστούμε πολύ.
Recommended Post Slide Out For Blogger