Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή

Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Δεκαπενταύγουστος 2022 στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής (οι τρεις τελευταίες ομιλίες -αφιερώματα σε σύγχρονους Γέροντες )

 


Συνεχίζονται  και ολοκληρώνονται μέσα στην περίοδο του Δεκαπενταγούστου οι τρείς τελευταίες ομιλίες -αφιερώματα σε σύγχρονους Αγίους και Γέροντες της εποχής μας στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής. Κάθε απόγευμα στις 6.00μ.μ.θα τελείται η ακολουθία του εσπερινού και στη συνέχεια η Ιερά Παράκληση στην Παναγία. Θα ακολουθεί ομιλία από τον Καθηγούμενο της  Ιεράς Μονής π.Εφραίμ Παναούση στο Αρχονταρίκι με θέμα τους  νέους Αγίους και Πατέρες της Εκκλησίας μας 

Το πρόγραμμα των ακολουθιών και των  τελευταίων  ομιλιών -αφιερωμάτων έχει ως εξής  :

Τετάρτη  10  Αυγούστου 6.00μ.μ. Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο..Ακολουθεί ομιλία για τον  Μακαριστό π. Επιφάνιο Θεοδωρόπουλο

Πέμπτη  11  Αυγούστου 6.00μ.μ. Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο.Ακολουθεί ομιλία για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Χαλκίδος Νικόλαο Σελέντη.

Παρασκευή  12  Αυγούστου 6.00μ.μ. Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο .Ακολουθεί ομιλία για την Μακαριστή Μαρία την «ψηλή» Μία σύγχρονη μάρτυρα.

Επίσης σε κάθε ακολουθία θα τίθενται σε προσκύνηση Ιερά Λείψανα που φυλάσσονται στην Ιερά Μονή.

Recommended Post Slide Out For Blogger