.+++Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,και η Ακολουθία της Παρακλήσεως της Παναγίας . Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση . +++Ξεκινούν και πάλι έπειτα από τη διακοπή του καλοκαιριού την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 5.30μ.μ. οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. από τον π.Εφραίμ Παναούση .Το φετινό θέμα των ομιλιών αφορά την προσέγγιση στο βιβλίο "Η εν Χριστώ Ζωή μου " του Αγίου Ιωάννου της Κροστάνδης Στις 5.30μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού θα ακολουθήσει η ακολουθία του αγιασμού για την έναρξη των ομιλιών και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η εναρκτήρια ομιλία. +++ Προετοιμάζουμε σιγά σιγά το Ιερό Σαρανταλείτουργο των Χριστουγέννων .Στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου έως και τα Χριστούγεννα θα τελείται καθημερινά η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία εκτός από τις Κυριακές και τις Νυχτερινές Θείες Λειτουργίες .

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Eπι 20 χρόνια φυλάει τους νεκρούς στρατιώτες στο έπος του 40!

Ο Γιώργος Μπάκος στους Βουλιαράτες Βορείου Ηπείρου, φροντίζει καθημερινά το στρατιωτικό νεκροταφείο...
Επί 20 χρόνια ο Γιώργος Μπάκος, ένας απλός, αλλά χαρισματικός άνθρωπος, φυλάει τους νεκρούς στρατιώτες στο έπος του 1940. Και τους είναι αφοσιωμένος. Φύλακας στο ελληνικό στρατιωτικό νεκροταφείο στους Βουλιαράτες, φροντίζει καθημερινά τα παλληκάρια, που,όπως λέει "δεν υπολόγισαν τίποτε και έδωσαν το αίμα τους για τη μάνα Ελλάδα".
Πηγή: Κάτοψη Άλλωστε ήταν από τους λίγους, που, μαζί με τον τότε βουλευτή της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ" Παναγιώτη Μπάρκα, ανέδειξαν αυτό το νεκροταφείο. Στη συνέχεια, βέβαια, ενδιαφέρθηκαν και άλλοι, ώστε να πάρει τη σημερινή μορφή του
Recommended Post Slide Out For Blogger