Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ήταν νεκρή επί 12 χρόνια στο σπίτι της

Πρωτοφανές περιστατικό αποκαλύφθηκε στην Αίγινα, καθώς γυναίκα βρισκόταν επί 12 χρόνια νεκρή μέσα στον σπίτι της, ενώ δεν την αναζήτησε ποτέ κανείς...
Το φρικιαστικό θέαμα αποκαλύφθηκε όταν κάτοικοι της περιοχής θέλησαν να καθαρίσουν το εγκαταλελειμμένο σπίτι που επί πολλά χρόνια αποτελούσε εστία σκουπιδιών και μολύνσεων.

Οι κάτοικοι, που με τη βοήθεια κλειδαρά κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα, διαπίστωσαν ότι η πόρτα ήταν χτισμένη από μέσα με τσιμεντόλιθους, ενώ τα παράθυρα ήταν σφραγισμένα με πανιά.
Πηγή : Τρομακτικό

Κάτοικοι και αστυνομία έμειναν άφωνοι όταν βρήκαν το μουμιοποιημένο σώμα της γυναίκας σε αποσύνθεση και μισοφαγωμένο από ποντίκια.

Η γυναίκα που δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να είχε κοντινούς συγγενείς, πριν χρόνια είχε νοικιάσει το σπίτι όπου διέμενε στην Αθήνα για να εγκατασταθεί στην Αίγινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι μέχρι εκείνη τη στιγμή πίστευαν ότι η γυναίκα είχε καταφύγει σε μοναστήρι ή είχε εισαχθεί σε ψυχιατρείο, καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η αστυνομία αποκλείει την εγκληματική ενέργεια και πιστεύει πως η ίδια έθεσε τέλος στη ζωή της. Δίπλα της βρέθηκαν νεκρά τα δύο κατοικίδιά της, μία γάτα και ένας σκύλος.

nooz.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger