.Tην Τετάρτη 27 Μαίου στις 6.00μ.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού,το μυστήριο του ιερού Ευχελαίου και θα ακολουθήσει ομιλία του Πρωτοπρεσβυτέρου Σπυρίδωνος Βασιλάκου με θέμα : Άγιος ΠαπαΔημήτρης Γκαγκαστάθης+++Οι Ιερές ακολουθίες του Τριημέρου της Πεντηκοστής θα τελεσθούν στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής με το ακόλουθο πρόγραμμα : Σάββατο 30 Μαΐου (Ψυχοσάββατο) : 7.00π.μ.Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.Μετά το πέρας της ακολουθίας θα τελεσθεί τρισάγιο για τους κεκοιμημένους και θα διαβασθούν τα κόλυβα Κυριακή 31 Μαΐου (Πεντηκοστής) : 6.45π.μ.Ακολουθία του Μεσονυκτικού,του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.Μετά το πέρας της ακολουθίας θα τελεσθεί ο εσπερινός της Γονυκλισίας. Δευτέρα 1 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος) 7.00π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία. +++Ξεκινάμε να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της ιεραποστολής .Ξεκινάμε και αυτήν την περίοδο να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της Ιεραποστολής μας για την Ουγκάντα που έχουν διανεμηθεί εδώ και ένα περίπου χρόνο για τους φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας στην Ιεραποστολή .Έτσι λοιπόν ξεκινάμε να μεζεύουμε τους κουμπαράδες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθειά της Ιεράς Μον Παναγίας Χρυσοπγής στην Αφρική .Μπορείτε λοιπόν αν θέλετε να φέρνετε από τώρα τους κουμπαράδες παραδίνοντάς τους στους π.Εφραίμ και Παίσιο .Ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Επισκέφτηκαν για πρώτη φορά τον Αχρίδος Ιωάννη στην φυλακή.

Επισκέφτηκαν για πρώτη φορά τον Αχρίδος Ιωάννη στην φυλακή.

axridos1Στις 12 Δεκεμβρίου 2011, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος και Μητροπολίτης Σκοπίων Ιωάννης είχε φυλακιστεί στις φυλακές των Σκοπίων.
Μετά από σχεδόν ένα χρόνο και εννέα μήνες στη φυλακή, ο Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος Ιωάννης, είχε την πρώτη ευκαιρία να δεχθεί επίσκεψη στις φυλακές από τους Επισκόπους της Ι. Αρχιεπισκοπής της Αχρίδος.

Συγκεκριμένα στις 23 Αυγούστου 2013, ο Επίσκοπος Πόλογκ - Κουμάνοβο και Τοποτηρητής Δέμπαρ - Κίτσεβο κ. Ιωακείμ, ο Επίσκοπος Μπρεγαλνήτσης και Τοποτηρητής Μπίτολας Μάρκο και ο Επίσκοπος Στοβίων και Τοποτηρητής Στρώμνιτσας κ. Δαβίδ επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Αχρίδος κ. Ιωάννη και είχαν μια σύντομη συνομιλία, μεταφέροντας του την αγάπη των πιστών, οι οποίοι ζητούν την ευλογία και τις ευχές του.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος κ. Ιωάννης διαβεβαίωσε τους Επισκόπους ότι αισθάνεται λίγο καλύτερα στην υγεία του, και σε όλα τα μέλη της Ι. Αρχιεπισκοπής Αχρίδος στέλνει την ευλογία του, ενθαρρύνοντας τους να διατηρήσουν τη χαρά σε όλες τις δοκιμασίες στην ζωής τους.
 
Πηγή: romfea.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger