+++ Με αφορμή την έλευση της Τιμίας κάρας του Οσίου Δαβίδ: εκπομπή στην Πειραική εκκλησία.Αύριο 15 Οκτωβρίου στις 10.00π.μ. θα συνομιλήσουμε στη συχνότητα της Πειραικής Εκκλησίας 91,2 fm με τον υπεύθυνο της εκπομπής "Η μέρα μας ξεκίνησε" κ.Λυκούργο Μαρκούδη με αφορμή την έλευση και φιλοξενία της Τιμίας κάρας του Οσίου Δαβίδ από την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 12.00μ.μ. έως και την Κυριακή 19 Οκτωβρίου το μεσημέρι στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής .Σας περιμένουμε .+++ Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής έχει την ιδιαίτερη ευλογία να φιλοξενήσει στον Ιερό της Ναό στο Πολυδένδρι Αττικής, την Τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από το ομώνυμο Μοναστήρι της Ευβοίας. Την Τιμία κάρα που θα μεταφέρουν στο Μοναστήρι μας της Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,πατέρες του Οσίου Δαβίδ, θα υποδεχθούμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ενώ θα παραμείνει για τρεις ημέρες έως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου για Ιερό προσκύνημα και Αγιασμό των αδελφών καθώς και των προσκυνητών αυτής. +++Έχει ξεκινήσει η διάθεση των κουμπαράδων της Ιεραποτολής από τπ Μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής όποιον θα ήθελε όπως κάνουμε κάθε χρόνο.Θα δηλαδή μπορεί κάποιος στο χώρο του να έχει αυτό το κουμπαρά και αφού όποτε μπορεί τοποθετήσει το οβολό του θα μπορεί να τον φέρει στη Μονή στα τέλη Μαΐου του 2026 όταν πλέον οργανώνουμε την επόμενη αποστολή μας την Ουγκάντα για να μας ενισχύσει και με αυτό τον τρόπο .Είμαστε ευγνώμονες .Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τις οικογένειές σας.Τους κουμπαράδες μπορείτε να τους προμηθευτείτε από τον π.Εφραίμ .

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ημερολόγιο -Αγιολόγιο για το 2016 από την Ιερά Μονή μας


 

Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου  Αττικής ,σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κυπρή κυκλοφορούν ημερολόγιο τοίχου για το 2016.Στο ημερολόγιο αναγράφονται οι διατεταγμένες Νηστείες της εκκλησίας μας, ως επίσης το Σύμβολο της Πίστεως, τα αγιογραφικά αναγνώσματα και μικρό συναξάρι των εικονιζόμενων Αγίων ή και  Απολυτίκιά τους.

Η αγορά του συμβάλει στην ενίσχυση της φιλανθρωπικής δραστηριότητος της Μονής σε οικογένειες Ελλήνων με προβλήματα επιβίωσης και εργασίας αλλά και στη καθώς και την Ιεραποστολή της Ιεράς Μονής μας στα χωριά Λουγκουζί και  Μπουσούγκιου της Ουγκάντας

Τιμή 4 ευρώ.Θα το βρείτε στη φιλανθρωπική Δωροέκθεση της Μονής μας ΄"από καρδιάς".

Recommended Post Slide Out For Blogger