+++ Συνεχίζονται και αυτήν την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής.Στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού,ακολουθεί η Ιερά Παράκληση στην Παναγία και αμέσως μετά η εσπερινή ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++ Νυχτερινή Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Ξένης .Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00.μ.μ.+++ Δημιουργώντας μικρές αποστολές αγάπης σε οικογένειες θα θέλαμε ,αν μπορούσατε να συνδράμετε και εσείς .Αυτήν την περίοδο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής χρειαζόμαστε :υγρά καθαριότητος πατωμάτων ,χλωρίνες ,υγρά καθαριότητος πιάτων ,Χαρτοπετσέτες . Μπορείτε να τα παραδώσετε στους π.Εφραίμ και π.Παίσιο +++Το κατηχητικό σχολείο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής συνεχίζει τη λειτουργία του μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας . Αξίζει να σημειώσουμε πως κάθε Κυριακή μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας λειτουργεί κατηχητικό σχολείο για μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων του Δημοτικού σχολείου,με πολλά παιχνίδια,τραγούδια και υπέροχες κατασκευές και πάνω από όλα συνάντηση με το Χριστό και νέους φίλους .Σας περιμένουμε.!!

Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Μην χάνεις το κουράγιο σου .Ο Θεός βρίσκεται δίπλα σου.





Του Σεβ.Μητροπολίτου πρώην Πειραιώς κ.Καλλινίκου
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει βρεθεί μπροστά σε δύσκολη θέληση και σε δύσκολες στιγμές.πελώρια υψώνονται μπροστά μας τα προβλήματα,οι δοκιμασίες και οι αντιθέσεις της ζωής.Είπαν ότι η ζωή είναι ένα μεγάλο δράμα.Είναι όντως δράμα μεγάλο.Είναι μία θάλασσα πολυκύμαντος .Τις  πιο πολλές φορές φουρτουνιασμένη και τις λιγότερες ήρεμη και γαληνιώσα.


Πλήθος οι ανάγκες που μας περιζώνουν στην πορεία της ζωής .Πλήθος τα προβλήματα ,άλλα μεγαλύτερα και άλλα μιικρότερα ,που ορθώνονται απειλιτικά ενώπιόν μας ανά πάσαν στιγμήν Πλήθος οι πειρασμοί ,που καλούμεθα να ξεπεράσουμε .Πλήθος οι παγίδες που πρέπει προσεκτικά να αποφύγουμε.

Ατέλειωτος ο κατάλογος των δυσκολιών της ζωής.

Έίναι όντως γεμάτη από θλίψεις και δοκιμασίες ,από δυσκολίες και περιπέτειες, από πειρασμούς και αντιθέσεις η ζωή μας εδώ στη γη.όμως δεν είμεθα μόνοι.Δεν είμεθα χωρίς προστασία.Η απελπισία και η απογοήτευση δεν είναι λύση.Η μελαψχολία δεν είναι κατάσταση επιτρεπτή.’Ολα τα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Μην χάνεις το κουράγιο σου .Ο Θεός βρίσκεται δίπλα σου.



Recommended Post Slide Out For Blogger