+++ Πανηγυρίζει την Τρίτη 27 Ιανουαρίου ο Ιερός Ναός του Συνδέσμου Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος που βρίσκεται στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι, με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εορτής τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 7.00μ.μ θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός ,ενώ την Τρίτη 27 Ιανουαρίου στις 7.00π.μ. θα τελεστεί η Ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.Στις Ιερές Ακολουθίες θα χοροστατήσει και θα λειτουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου κ.Ευσέβιος .Το απόγευμα της Αγιονύμου ημέρας στις 5.00μ.μ., θα τελεστεί ο μεθέορτος εσπερινός, και η παράκληση του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου ..Κατά τη διάρκεια του μεθέορτου εσπερινού θα τεθεί σε προσκύνηση ιερό Λείψανο του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου που φυλάσεται στον Ιερό Ναό του Συνδέσμου μας.+++ Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενρίου Αττικής, η ακολουθία του εσπερινού και το Μυστήριο του Ιερού ευχελαίου .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++ Δημιουργώντας μικρές αποστολές αγάπης σε οικογένειες θα θέλαμε ,αν μπορούσατε να συνδράμετε και εσείς .Αυτήν την περίοδο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής χρειαζόμαστε :υγρά καθαριότητος πατωμάτων ,χλωρίνες ,υγρά καθαριότητος πιάτων ,Χαρτοπετσέτες . Μπορείτε να τα παραδώσετε στους π.Εφραίμ και π.Παίσιο +++Το κατηχητικό σχολείο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής συνεχίζει τη λειτουργία του μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας . Αξίζει να σημειώσουμε πως κάθε Κυριακή μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας λειτουργεί κατηχητικό σχολείο για μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων του Δημοτικού σχολείου,με πολλά παιχνίδια,τραγούδια και υπέροχες κατασκευές και πάνω από όλα συνάντηση με το Χριστό και νέους φίλους .Σας περιμένουμε.!!

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

3η παράσταση του "Παύλου Μελά"

Οι φωτογραφίεςτου Γιώργου Αγγελόπουλου είναι από τη 2η παράσταση της Κυριακής 28 Ιανουαρίου στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής ."Παύλος Μελάς - το σύμβολο του Μακεδονικού αγώνα"που ανέβασε η ομάδα "από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το έργο και  ξεπέρασε κάθε προσδοκία.Ευχαριστούμε όλους όσοι  συμμετείχαν και τους πάρα πολλούς που  την παρακολούθησαν.
Οι παραστάσεις μας συνεχίζονται!!Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 7 .00μ.μ.στον ίδιο χώρο θα παρουσιαθεί ξανά η παράστασή μας.Τα έσοδα από τις προσκλήσεις της παραστάσεως θα διατεθούν και πάλι στο φιλανθρωπικό και ιεραποστολικό έργο της Ιεράς Μονής.Τιμή προσκλήσεως 5 ευρώ.Οι προσκλήσεις θα διατίθενται από την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στην Ιερά Μονή.







Σας περιμένουμε.
Recommended Post Slide Out For Blogger