Διαβάστε σήμερα..

"
.+++ Νυχτερινή Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας.Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00.μ.μ.Η καθιερωμένη ακολουθία του εσπερινού,της παρακλήσεως στην Παναγία και η ομιλία που πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη αυτή τη φορά δεν θα πραγματοποιηθεί.+++ Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής που βρίσκεται στην οδό Στέντορος 4 στο Παγκράτι, την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 7.15 π.μ.με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Οσιομάρτυρος Φιλοθέης . +++ Την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 6.15μ.μ. στον Σύνδεσμο Αγάπης 'ο Ιερός Χρυσόστομος" στην οδό Πυργοτέλους 3 στο Παγκράτι, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Αρχιμανδρίτη Εφραίμ Παναουση με θέμα : Αγία Φιλοθέη -Η κυρά των Αθηνών .Στις 5.30μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού.+++Με την ακολουθία του εσπερινού αυτήν την Κυριακή ξεκινά η κατανυκτική περίοδος της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.Αυτήν την Κυριακή λοιπόν 22 Μαρτίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής στις 6.00μ.μ. θα τελεστεί η Ακολουθία του Α κατανυκτικού εσπερινού της συγνώμης .Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ομιλία στο Αρχονταρίκι .Καλή και ευλογημένη Σαρακοστή +++ Τριήμερη προσκυνηματική εκδρομή διοργανώνει η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής από 1η έως 4 η Μαίου 2026 στο Ιερό Νησί της Πάτμου.Πληροφορίες στη σελίδα μας .

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Η ομάδα "από καρδιάς" στην εκπομπή Αναδειξέ το

Η δημοσιογράφος κ Άννα Νικολαΐδη  από την εκπομπή "Ανάδειξέ το" φιλοξένησε την ομάδα μας "από καρδιάς"από το μοναστήρι Παναγίας.Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, με  τη δράση της στην εσωτερική και εξωτερική ιεραποστολή κυρίως στην Ουγκάντα. Συζητήσαμε για το  έργο της δημιουργίας δύο ενοριών και ενός δημοτικού σχολείου στην Ουγκάντα, το πρόγραμμα «σπουδάζω» με κάλυψη διδάκτρων παιδιών ώστε να μπορούν να πηγαίνουν στο σχολείο , αλλά και την εθελοντική βοήθεια  ανθρώπων κυρίως νέων από τη χώρα μας προς τη χώρα της Αφρικής.
Αναφερθήκαμε συνολικά στις δράσεις που στόχο έχουν την προσφορά προς το συνάνθρωπο και την ανακούφιση από τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την κ. Άννα Νικολαΐδη και γενικότερα την εκπομπή "Ανάδειξέ το'' για την ευαισθησία τους πάνω σε θέματα που αφορούν την  αγάπη και την  προσφορά.
Ευχαριστούμε τους Νίκο Χαλημούρδα και τη Χριστίνα Σεφερλή για το φωτογραφικό και κινηματογραφικό υλικό
Recommended Post Slide Out For Blogger