Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Εόρτια εκδήλωση του προγράμματος ΣπουδάΖΩ


Με τη χάρη και την ευλογία του Θεού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής, εόρτια συνάντηση του προγράμματος ΣπουδάΖΩ,  αναδόχων γονέων παιδιών στην Ουγκάντα που πραγματοποιείται από το 2012. Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής ξεκίνησε το πρόγραμμα αυτό στην Ουγκάντα με τη σκέψη να μπορούν να έχουν πρόσβαση στη μάθηση και με αυτό τον τρόπο στη ζωή πολλά παιδιά.Οι ανάδοχοι γονείς αναλαμβάνουν τα δίδακτρα των παιδιών για το σχολείο καταθέτοντας 150 το χρόνο για κάθε παιδί.
Στην εκδήλωσή μας  πλήθος αναδόχων γονέων έδωσε το παρόν ενώ τα μέλη της εθελοντικής ομάδος "Σπουδάζω" είχαν ετοιμάσει υλικό από την πορεία του προγράμματος και του κάθε παιδιού ειδικώτερα.
Στη συνάντηση μας που πραγματοποιείται πλέον σε ετήσια βάση προβλήθηκε βίντεο σχετικό με τη δράση της ιεραποστολής ενώ  με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής από νέους έκλεισε όμορφα και ευλογημένα η εκδήλωσή μας.
Ευχαριστούμε "από καρδιάς" για αυτήν τη σημαντική και ευλογημένη συνάντηση , τους εθελοντές του προγράμματος αλλά και όλους τους αναδόχους που συνεχίζουν να έχουν και να δίνουν περίσσευμα αγάπης.


































Recommended Post Slide Out For Blogger