Διαβάστε σήμερα..

"
. +++ Με την ακολουθία του εσπερινού αυτήν την Κυριακή ξεκινά η κατανυκτική περίοδος της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.Αυτήν την Κυριακή λοιπόν 22 Μαρτίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής στις 6.00μ.μ. θα τελεστεί η Ακολουθία του Α κατανυκτικού εσπερινού της συγνώμης .Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ομιλία στο Αρχονταρίκι .Καλή και ευλογημένη Σαρακοστή +++Δημιουργώντας μικρές αποστολές αγάπης σε οικογένειες θα θέλαμε ,αν μπορούσατε να συνδράμετε και εσείς .Αυτήν την περίοδο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής χρειαζόμαστε :Xυμούς Ντομάτας ,πελτέ., και χαρτιά κουζίνας .Μπορείτε να τα παραδώσετε στους π.Εφραίμ και π.Παίσιο Ευχαριστούμε πολύ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Στη Γερόντισσα Στυλιανή...

του π.Εφραίμ Παναούση
Την γνώρισα πριν αρκετά χρόνια στο μοναστήρι της Νταού.Δεν θυμάμαι μέχρι τελευταία, κάποια αλλοίωση στη συμπεριφορά και τη συναναστροφή της.86 χρονών και είχε μία θαυμαστή ευκινησία για διακονία.Γλυκύς ,παρηγορητικός λόγος  με χέρια έτοιμα για προσφορά και αγάπη.Είχε βοηθήσει πολλά παιδιά και πολλούς νέους ανθρώπους.Όλοι είχαν ευεργετηθεί από τη Γερόντισσα.

Της χρωστάμε την ανάσταση της Μονής της Νταού Πεντέλης,την ανάδειξη του προσκυνήματος των Οσιάθλων Πατέρων ,τη σύσταση μίας όμορφης αδελφότητος.την παρηγορητική πνευματική φροντίδα σε χιλιάδες ψυχές. Το πέρασμα ενός ανθρώπου επηρέασε όμορφα και πνευματικά πολλούς .Τα χρόνια της Γερόντισσας είναι 86 .Άμα τα μετρήσεις είναι τόσα.Άμα τα ζυγίσεις είναι περισσότερα.
Εύχου Γερόντισσα.
Recommended Post Slide Out For Blogger