+++Δεκαπενταύγουστος 2026 στη Χρυσοπηγή. Κάθε απόγευμα του Δεκαπενταυγούστου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 6.00μ.μ. θα τελείται η ακολουθία του εσπερινού και η Παράκληση της Παναγίας .Αμέσως μετά θα πραγματοποιείται ομιλία από τον π.Εφραίμ Παναούση .Θέμα των φετινών συναντήσεων : Οι Άγιοι και τα προβλήματα της ζωής μας .Απαντήσεις από τη ζωή και τη διδασκαλία των Αγίων σε καθημερινά θέματα της ζωής (άγχος,απώλειες,ασθένεια,θλίψη ,θυμός,κ.λ.π)

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Φτιάξε μόνη σου λευκαντικό ρούχων για κάτασπρα ρούχα!

  

51ad94e5eb3ba5ba6f2d24c6460e8300_XLΜια πανεύκολη DIY συνταγή για ολόλευκα ρούχα, χωρίς χλώριο!
Μήπως το αγαπημένο σου λευκό t-shirt δεν είναι πλέον τόσο λευκό; Μπορείς να το κάνεις να δείχνει ξανά σαν καινούργιο, χωρίς να χρησιμοποιήσεις προϊόντα του εμπορίου που περιέχουν χλώριο!
Φτιάξε πανεύκολα το δικό σου λευκαντικό, χρησιμοποιώντας υλικά που σίγουρα έχεις στην κουζίνα σου
Τι θα χρειαστείς:
-4 κ.σ σόδα μαγειρική
Πηγή : Διακόνημα
-1 κ.σ ξύδι λευκό
-Λίγη γλυκερίνη
Εκτέλεση:
-Απλά ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
-Χρησιμοποίησε το λευκαντικό σου σε κάθε πλύση στο πλυντήριο ή μούλιασε τα ρούχα σε μια λεκάνη για λίγες ώρες για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Γράφτηκε από την Σουζάνα Κεγγίτση
Πηγή:  faysbook.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger