+++ Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής έχει την ιδιαίτερη ευλογία να φιλοξενήσει στον Ιερό της Ναό στο Πολυδένδρι Αττικής, την Τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από το ομώνυμο Μοναστήρι της Ευβοίας. Την Τιμία κάρα που θα μεταφέρουν στο Μοναστήρι μας της Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,πατέρες του Οσίου Δαβίδ, θα υποδεχθούμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ενώ θα παραμείνει για τρεις ημέρες έως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου για Ιερό προσκύνημα και Αγιασμό των αδελφών καθώς και των προσκυνητών αυτής.+++ Καθημερινά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, από το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 7.00π.μ. έως την ημέρα των Χριστουγέννων, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω ,θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία,εκτός από τις νυχτερινές Θείες λειτουργίες και τις άλλες ακολουθίες που θα αναγράφονται στο πρόγραμμα. +++Έχει ξεκινήσει η διάθεση των κουμπαράδων της Ιεραποστολής από τπ Μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής όποιον θα ήθελε όπως κάνουμε κάθε χρόνο.Θα δηλαδή μπορεί κάποιος στο χώρο του να έχει αυτό το κουμπαρά και αφού όποτε μπορεί τοποθετήσει το οβολό του θα μπορεί να τον φέρει στη Μονή στα τέλη Μαΐου του 2026 όταν πλέον οργανώνουμε την επόμενη αποστολή μας την Ουγκάντα για να μας ενισχύσει και με αυτό τον τρόπο .Είμαστε ευγνώμονες .Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τις οικογένειές σας.Τους κουμπαράδες μπορείτε να τους προμηθευτείτε από τον π.Εφραίμ .

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Να πως θα καθαρίσετε το σίδερο

Leo-Blog-A-hand-holding-007          

Πόσες φορές σας έχει τύχει την ώρα που σιδερώνετε ένα ρούχο αυτό να κολλήσει κατά λάθος στο σίδερο και να αφήσει στάμπα; Σίγουρα αρκετές.
Τι πρέπει να κάνετε για να το καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα; Θα χρειαστούμε μόνο ένα κομμάτι λαδόκολλα μαγειρέματος και αλάτι!
Απλώνουμε πάνω στη λαδόκολλα το αλάτι και αφού έχουμε αφήσει το σίδερο μας να κάψει καλά σιδερώνουμε το αλάτι!
Αφού λοιπόν σιδερώσουμε το αλάτι με καυτό σίδερο αρκετές φορές, βγάλτε το από την πρίζα και αφήστε το να κρυώσει. Σκουπίστε το με ένα μαλακό πανί και θα γίνει σαν καινούριο!

Πηγές: mothersblog.gr-ikypros.com και Διακόνημα
Recommended Post Slide Out For Blogger