Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

" Η πιο όμορφη μέρα στην Πετρούπολη " ( Φωτογραφίες Α μέρος )


 Φωτογραφίες : Γιώργος Αγγελόπουλος
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στο  κινηματοθέατρο του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Πετρουπόλεως  πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη γιορτή. Κι αυτό γιατί όλοι όσοι ήρθαν στην εκδήλωσή μας συμετείχαν με την καρδιά τους σε μία όμορφη θεατρική παράσταση .Η εκδήλωσή μας που είχε τον τίτλο «Η πιο όμορφη μέρα-ένα αφιέρωμα στην ΕΟΚΑ είχε σκοπό να τιμήσει τα 60 χρόνια από την έναρξη του αγώνα της Κύπρου 1955-1959 . Τα μέλη του θεατρικού τμήματος  της φιλανθρωπικής και ιεραποστολικής δραστηριότητος της Ιεράς Μονής παρουσίασαν το θεατρικό έργο «Η πιο όμορφη μέρα-ένα αφιέρωμα στην ΕΟΚΑ. Πραγματικά για όλους ,τους ηθοποιούς αλλά και τους πολλούς θεατές ήταν μία συγκλονιστική εμπειρία.Στο τέλος της παραστάσεως η χορωδία από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ζοφριάς ,τραγούδησε πανέμορφα κυπριακά τραγούδια.
 Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε  τους πατέρες του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως ,για τη συνεχή ενίσχυση και συμπαράσταση στη φιλανθρωπική και ιεραποστολική μας δραστηριότητα.
Ευχαριστούμε όμως και όλους εσάς που δώσατε το παρόν σε μία από της ομορφότερες στιγμές της προσπάθειάς  μας.Με τις πιο θερμές ευχές σε όλους για επανάληψη τέτοιων όμορφων ευκαιριών που σμιλεύουν τη μνήμη και τιμούν την ιστορία και τους ήρωες .Ευχαριστίες και τους συντελεστές της παραστάσεως Νάσσο Λέκκα  ,και την Βίκυ Γεωργίου που βοήθησαν στους φωτισμούς αλλά και όλους που μας βοήθησαν με πολύ αγάπη .Να ευχηθούμε ο Θεός να ενισχύει και ανοίγει δρόμους επικοινωνίας και προσφοράς.

























Recommended Post Slide Out For Blogger