Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Πανήγυρις 2024 Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής -Το πρόγραμμα των ακολουθιών

Με τη χάρη και την ευλογία του Θεού προγραμματίζουμε τον εορτασμό του Γενεσίου της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής με της ευκαιρία της Ιεράς Πανηγύρεως της Ιεράς Μονής .

Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα της φετινής Πανηγύρεως :

 το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 7.00π.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία .Από σήμερα και κατά τη διάρκεια της φετινής Πανηγύρεως θα τίθεται σε προσκύνηση Ιερό Λείψανο του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως του Θαυματουργού.

Στις 12.00μ.μ θα τελεσθεί η Ιερά Παράκληση της Παναγίας ενώ στις  6.30 μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία  του  Μεγάλου εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Γενεσίου της Θεοτόκου της Ιεράς Μονής μετά αρτοκλασίας και ιερού κηρύγματος.

Την Αγιώνυμο ημέρα της εορτής Κυριακή  8 Σεπτεμβρίου στις 7.00π.μ.θα τελεσθεί η Ακολουθία του Όρθρου και  η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία

Στις 12.00.μ.μ.θα τελεσθεί η Παράκληση της Παναγίας ,ενώ στις 6:30 μ.μ. θα τελεσθεί Ακολουθία του εσπερινού της Αποδόσεως της εορτής και η  παράκληση της Παναγίας .

Κατά τη διάρκεια της Πανηγύρεως της Ιεράς Μονής θα τίθενται σε προσκύνηση  τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού.

Η Ιερά Μονή θα είναι ανοικτή  κατά τη διάρκεια της Πανηγύρεως από τις 7.00π.μ. έως τις 9.00μ.μ.

Σας περιμένουμε για να λάβουμε από κοινού την ευλογία της Παναγίας ,και του Αγίου Νεκταρίου.

Recommended Post Slide Out For Blogger