+++ Την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,και η Παράκληση της Παναγίας .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++Δεκαπενταύγουστος 2026 στη Χρυσοπηγή !! Κάθε απόγευμα του Δεκαπενταυγούστου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 6.00μ.μ. θα τελείται η ακολουθία του εσπερινού και η Παράκληση της Παναγίας .Αμέσως μετά θα πραγματοποιείται ομιλία από τον π.Εφραίμ Παναούση .Θέμα των φετινών συναντήσεων : Οι Άγιοι και τα προβλήματα της ζωής μας .Απαντήσεις από τη ζωή και τη διδασκαλία των Αγίων σε καθημερινά θέματα της ζωής (άγχος,απώλειες,ασθένεια,θλίψη ,θυμός,κ.λ.π) +++ Κάθε απόγευμα του Δεκαπενταυγούστου στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου στην οδό Στέντορος 4 στο Παγκράτι θα τελείται στις 7.00μ.μ. η Παράκληση της Παναγίας .

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

"Από το παράπονο ως το Δόξα Σοι ο Θεός " Ομιλία του π.Εφραίμ Παναούση


«Δόξα τω Θεώ»:
Ένα ύψιστο χρέος μας προς τον φιλάνθρωπο Θεό

Στο κατάμεστο από Μυκονίους πιστούς Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, Αρχιμ. Εφραίμ Παναούσης ανέπτυξε, το πρώτιστο χρέος των πιστών να δοξολογούν το Θεό, και τους καθοδήγησε πώς από το παράπονο να ανέρχονται στην κλίμακα της δοξολογίας του Θεού.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, Αρχιμανδρίτη Αλέξιο Παπαδόπουλο για την πρόσκληση και φιλοξενία .
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και κοινοποιήστε την προσπάθειά μας .

Recommended Post Slide Out For Blogger