.Την Τρίτη 23 Ιουνίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,θα τελεσθεί Νυχτερινή Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής του Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου. H ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00μ.μ.+++Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,και η Παράκληση της Παναγίας .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++Mαζεύουμε τους κουμπαράδες της Ιεραποστολής μας για την Ουγκάντα που έχουν διανεμηθεί εδώ και ένα περίπου χρόνο για τους φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας στην Ιεραποστολή .Έτσι λοιπόν ξεκινάμε να μεζεύουμε τους κουμπαράδες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθειά της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπγής στην Αφρική .Μπορείτε λοιπόν αν θέλετε να φέρνετε από τώρα τους κουμπαράδες παραδίνοντάς τους στους π.Εφραίμ και Παίσιο .Ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ.

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Στα σκουπίδια βρέθηκε η εικόνα της Αγίας Μαύρας

Πηγή : Ρομφαία

agia maura eikonaΧαρμόσυνα χτύπησαν οι καμπάνες της εκκλησίας του Μαχαιράδου, καθώς βρέθηκε η εικόνα της Αγίας Μαύρας, που κλάπηκε χθες τα ξημερώματα από ιερόσυλους. Την εικόνα βρήκε μια γυναίκα, στο χωριό Ρομίρι, μέσα σε έναν κάδο σκουπιδιών και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές που παρέλαβαν την εικόνα.
Στο μεταξύ, ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών έχει αρχίσει από χθες η Αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου, η οποία έχει στην κατοχή της υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του Ιερού Ναού.
Σύμφωνα με τον εφημέριο της Εκκλησίας πατέρα Ν. Κλάδη, οι δράστες μπήκαν μέσα στον ναό παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο.
Το συμβάν φαίνεται πως σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, όταν χτύπησε και ο συναγερμός που έχει εγκατασταθεί στην Εκκλησία.
Μέσω του συναγερμού, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ειδοποιήθηκε ο εφημέριος ο οποίος άμεσα ενημέρωσε την Αστυνομία.
Όταν λίγο μετά τις 04:15 τα ξημερώματα έφτασαν στον ναό οι αστυνομικοί μαζί με τον εφημέριο, διαπίστωσαν πως η κεντρική πόρτα ήταν παραβιασμένη και η εικόνα της Αγίας Μαύρας είχε κάνει «φτερά», μαζί με τα τάματα των πιστών με τα οποία ήταν «ντυμένη».
Recommended Post Slide Out For Blogger