+++ Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,θα τελεσθεί Νυχτερινή Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Σκέπης και της εθνική εορτής του 1940 . H ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00μ.μ. +++ Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,και το Μυστήριο του Ιερού ευχελαίου .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++Συνεχίζονται και αυτήν την Πέμπτη οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. από τον π.Εφραίμ Παναούση .Το φετινό θέμα των ομιλιών αφορά την προσέγγιση στο βιβλίο "Η εν Χριστώ Ζωή μου " του Αγίου Ιωάννου της Κροστάνδης .Στις 5.30μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ομιλία. .+++ Η πνευματική ζωή βήμα-βήμα. Κυκλοφορεί σε λίγο από τις εκδόσεις Χρυσοπηγή+++Συνεχίζονται και αυτήν την Πέμπτη οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. από τον π.Εφραίμ Παναούση .Το φετινό θέμα των ομιλιών αφορά την προσέγγιση στο βιβλίο "Η εν Χριστώ Ζωή μου " του Αγίου Ιωάννου της Κροστάνδης .Στις 5.30μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ομιλία. +++ Προετοιμάζουμε το Ιερό Σαρανταλείτουργο των Χριστουγέννων .Στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου έως και τα Χριστούγεννα θα τελείται καθημερινά η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία εκτός από τις Κυριακές και τις Νυχτερινές Θείες Λειτουργίες .

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Χειροτονία εις διάκονον του Αριστοτέλη Asiimwe



Ένα ακόμα μέλος στην ιερατική οικογένεια της Ορθόδοξης εκκλησίας της Ουγκάντας!!!
Tην Κυριακή το πρωί, 27 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Πειραιώς ,θα τελεσθεί η εις διάκονον χειροτονία του Αριστοτέλη Asiimwe που θα χειροτονήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων κ.Σεραφείμ κατόπιν αδείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καμπάλλας και πάσης Ουγκάντας κ.Ιωνά.

Ο Αριστοτέλης σπούδασε στην Ελλάδα και η χειροτονία του σηματοδοτεί ένα ιδιαίτερο γεγονός.Πρόκειται με τη χάρη του Θεού να διακονήσει στην περιοχή Καμπάλλε στη Νότια Ουγκάντα κοντά στα σύνορα της Ρουάντας  και που μέχρι τώρα δεν έχει διαδοθει η Ορθοδοξία.Οι ευχές μας γίνονται προσευχές και τον συνοδεύουν.
Recommended Post Slide Out For Blogger