Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ.....

Ioanni
Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ.....
Πέμπτη 10 Μαίου 2017: Διαμαρτυρία στην Βουλή των μελών του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών.
Τα μέλη του Συλλόγου καθήμενα στα ειδικά καροτσάκια τους, βρίσκονται στο τοιχίο που συνδέει τον περίβολο της Βουλής με τον περίβολο του Εθνικού Κήπου, αναζητώντας λίγη σκιά.
Την ώρα αυτή λοιπόν διέρχεται από μπροστά τους ο Δεκανέας Αλλαγής και ο συνοδός με τους δύο Ευζώνους Φρουρούς του Μνημείου Αγνώστου Στρατιώτου, οι οποίοι μόλις πριν από μερικά λεπτά είχαν αλλαχθεί και επέστρεφαν στην έδρα της Προεδρικής Φρουράς, στο «Στρατόπεδο Τζαβέλλα» της Ηρώδου Αττικού.


Την ώρα αυτή λοιπόν και ενώ οι Εύζωνες διέρχονται μπροστά στους καθηλωμένους στα καροτσάκια τους συνανθρώπους μας, ο Επικεφαλής αποδίδει στρατιωτικό χαιρετισμό με στροφή της κεφαλής του προς αυτούς, ενώ και ο Επικεφαλής των Ευζώνων χαιρετά στρατιωτικά φέροντας το δεξί του χέρι πάνω στο κοντάκι του τυφεκίου του, όπως προβλέπεται από τον Στρατιωτικό Κανονισμό!
Σπουδαία ενέργεια, που πρωτίστως και πάνω από όλα δείχνει ΗΘΟΣ, τόσο σε καθαρώς ατομικό επίπεδο για τους συγκεκριμένους Ευζώνους, όσο και ΕΠΙΠΕΔΟ και ΠΝΕΥΜΑ Μονάδος, για τους ευσταλείς Ευζώνους της Προεδρικής Φρουράς, οι οποίοι γνωρίζουν επακριβώς ΠΟΙΟΙ είναι και τι ακριβώς αντιπροσωπεύει η συγκεκριμένη στολή που φέρουν και τιμούν για όλους εμάς τους Έλληνες!
Μεταφέροντας κατ’ αρχάς τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ των Μονίμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που είδαν την φωτογραφία και συγκινήθηκαν, να προσθέσουμε και τα δικά μας ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα τέσσερα αυτά παλληκάρια, στους γονείς τους για το Ήθος που τους δίδαξαν και βεβαίως στην Μονάδα και στον Διοικητή τους!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
(εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ")
parapolitika.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger