Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Σκύλος έτρεξε 1.760 χιλιόμετρα σε αγώνα ποδηλασίας

Μια συγκινητική ιστορία
Τον γύρο του κόσμου κάνει η συγκινητική ιστορία ενός μικρόσωμου σκύλου στην Κίνα, που έτρεξε 1.760 χιλιόμετρα ακολουθώντας μια ομάδα ανδρών που συμμετείχαν σε αγώνες ποδηλασίας.

Το ταξίδι της μικρής «Xiao Sa» ξεκίνησε την τέταρτη ημέρα των αγώνων, που συνολικά διήρκεσαν 24 ημέρες, όταν ένας από τους ποδηλάτες, ο 22χρονος Zhang Heng τη συνάντησε στο δρόμο και της έδωσε φαγητό.

Από εκείνη τη στιγμή το σκυλάκι άρχισε να ακολουθεί τους ποδηλάτες μέχρι το τέλος των αγώνων.

«Ήταν ξαπλωμένη στον δρόμο. Την ταΐσαμε και μετά μας ακολούθησε», δήλωσε ο 22χρονος.

Στην αρχή οι ποδηλάτες νόμιζαν πως το σκυλάκι τους ακολουθούσε για πλάκα, σύντομα όμως διαπίστωσαν ότι έτρεχε πίσω τους μέρα νύχτα.

Στο πλαίσιο των αγώνων, ο Zhang και οι φίλοι του έτρεξαν 1.760 χιλιόμετρα και ανέβηκαν σε 10 βουνά με υψόμετρο άνω των 4.000 μέτρων.

«Πολλοί συμμετέχοντες κατέβηκαν από τα ποδήλατα σε κάποιες φάσεις του αγώνα και πήραν το λεωφορείο, όμως ο σκύλος τα κατάφερε», είπε ο νεαρός φοιτητής.

Στις κατηφόρες οι ποδηλάτες ανέβαζαν το σκυλάκι στο πίσω μέρος του ποδηλάτου, καθώς ανέπτυσσαν μεγάλη ταχύτητα και ήταν αδύνατο να τους ακολουθήσει.

Ο Zhang, που αποφάσισε να πάρει μέρος στους αγώνες μαζί με τους φίλους του για να γιορτάσει την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο, θεωρεί το αδέσποτο σκυλάκι φίλο του, καθώς τον ακολούθησε πιστά στο ταξίδι του για 20 ημέρες.

«Θα ήθελα να την πάρω σπίτι μου και να τη φροντίσω. Περιφερόταν στους δρόμους για μεγάλο διάστημα. Χρειάζεται ένα σπίτι», δήλωσε ο 22χρονος.




Πηγή: econews.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger