Από το αρχείο της Ιεραποστολής μας .Από μία παλαιότερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την προσπάθεια και τη δράση στην Αφρική.Τα μηνύματα πάντα διαχρονικά και πάντα επίκαιρα.
Το βίντεο επιμελήθηκε και δημιούργησε η Χριστίνα Σεφερλή


Ενισχύστε την δράση μας
Ευχαριστούμε:
Εθνική τράπεζα ; 656/201115-86
IBAN GR3301106560000065620111586
SWIFT BIG : ETHNGRAA

στο όνομα του ιερέως George Nyombi
Αν θέλετε κοινοποιήστε το .Βοηθείστε και με αυτόν τον τρόπο.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες
.

'Εκθεση Ορθοδόξου βιβλίου

'Εκθεση Ορθοδόξου βιβλίου
Στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής. Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Ιεραποστολή: Αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει !!Μία ιδιαίτερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πουδενδρίου Αττικής.Μία εκδήλωση που αφορούσε την Ιεραποστολή και ουσιαστικά έκλεινε τον κύκλο της χειμερινής δραστηριότητας στην Ελλάδα ,για να ανοίξει έναν καινούργιο αυτόν της 7ης αποστολής στην Ουγκάντα.
Με ιδιαίτερη ευαισθησία η Χριστίνα Σεφερλή με τη βοήθεια της κινημαογραφικής ματιάς του Γιώργου Αγγελόπουλου, ετοίμασε γράφοντας το σενάριο και κάνοντας τον σχεδιασμό ενός  ντοκυμαντέρ για την Ορθόδοξη ιεραποστολή στην Ουγκάντα.
Στο ντοκυμαντέρ αυτό μίλησαν ιερείς που διακονούν στην Ιεραποστολή στο Λουγκουζί αλλά και εθελοντές που εργάζονται  και διακονούν στην ιεραποστολή.Κι όλα αυτά με ταξίδια εικόνων,παιδιών και ατέλιωτης χαράς.
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στη γιορτή μας .συγκινήθηκε και χάρηκε με όλα όσα  καλά έχει στην καρδιά της η Αφρική και τα μοιράζεται σε όσους θέλουν .
Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν στην πργματοποίηση και δημιουργία της εκδηλώσεώς μας.Καλή αντάμωση το σεπτεμβριο.Ευχηθείτε για την πορεία και επιτυχία της 7ης αποστολής μας στην Ουγκάντα.


Recommended Post Slide Out For Blogger