Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή

Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Χριστός Ανέστη ..Καλή αντάμωση Γιάννη Πέτρο...


Και ποιος είπε πως οι ιερείς να αντέχουν όλα.Ποιος είπε πως έχουμε απαντήσεις για τα πάντα.Χθες το μεσημέρι ανηφορίσαμε στο Μοναστήρι της Νταού Πεντέλης για να συνοδεύσουμε ένα παλικαράκι 17 χρονών που πάλεψε πολύ .Το Γιάννη Σοφιανόπουλο που πριν λίγο καιρό η αγάπη όλων σας τον συνόδεψε με το αίμα που ζητήθηκε γι' αυτόν.
'Οταν ξεκίνησε να εξομολογείται και διάβαζα την ευχή στο τέλος, ανέφερα όπως λέει το κείμενο τον Απόστολο Πέτρο που του συγχώρησε ο Θεός την άρνησή του .
Κάποτε λοιπόν μου λέει νομίζοντας πως απευθύνομαι σε αυτόν : Παππούλη Γιάννη με λένε όχι Πέτρο.!!Από τότε ήταν το δικό μας αστείο..

Στην εξόδιο ακολουθία ήταν συμμαθητές και συναθλητές που τον χαιρέτησαν στο μεγάλο ταξίδι .Μία εξόδιος αληθινή προσευχή. Νικήθηκε ο Γιάννης από την ασθένεια μα τελικά εκείνος ήτανε νικητής.
-Ήρθα με θυμό μου είπε ένας δάσκαλός του..κλαίγοντας..
Πιστέψτε με και γω το παλεύω ...
Να σφίξω το χέρι μόνο θέλω στους δυνατούς και πιστούς γονείς του Δημήτρη και Καλλιόπη και τον υπέροχο αδελφό του Φίλιππο.
Δεν έχω απαντήσεις για όλα...Μόνο προσπαθώ τούτη την ώρα να σταθώ με σιωπή στο μεγάλο μυστήριο και να αφήσω τα γιατί μου να τα απαντήσει ο Θεός.
Ξέρεις Γιάννη παιδί μου ..Ο Χριστός είπε στον πρώτο Αναστάσιμο χαιρετισμό του: Πείτε στους μαθητές και τον Πέτρο ότι θα τους ανταμώσω στη Γαλιλαία..
Εκεί θα ανταμώσει ο Θεός Γιάννη..Στη Γαλιλαία του Ουρανού.
Χριστός Ανέστη ..Καλή αντάμωση Γιάννη Πέτρο...
Recommended Post Slide Out For Blogger