+++ Νυχτερινή Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί την Τρίτη 27 Ιανουαρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Εφραίμ του Σύρου .Μετά το πέρας της ακολουθίας θα τελεσθεί το Μνημόσυνο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Χριστοδούλου .Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00.μ.μ.+++ Πανηγυρίζει την Τρίτη 27 Ιανουαρίου ο Ιερός Ναός του Συνδέσμου Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος που βρίσκεται στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι, με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εορτής τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 7.00μ.μ θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός ,ενώ την Τρίτη 27 Ιανουαρίου στις 7.00π.μ. θα τελεστεί η Ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.Στις Ιερές Ακολουθίες θα χοροστατήσει και θα λειτουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου κ.Ευσέβιος .Το απόγευμα της Αγιονύμου ημέρας στις 5.00μ.μ., θα τελεστεί ο μεθέορτος εσπερινός, και η παράκληση του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου ..Κατά τη διάρκεια του μεθέορτου εσπερινού θα τεθεί σε προσκύνηση ιερό Λείψανο του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου που φυλάσεται στον Ιερό Ναό του Συνδέσμου μας.+++ Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενρίου Αττικής, η ακολουθία του εσπερινού και το Μυστήριο του Ιερού ευχελαίου .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++ Δημιουργώντας μικρές αποστολές αγάπης σε οικογένειες θα θέλαμε ,αν μπορούσατε να συνδράμετε και εσείς .Αυτήν την περίοδο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής χρειαζόμαστε :υγρά καθαριότητος πατωμάτων ,χλωρίνες ,υγρά καθαριότητος πιάτων ,Χαρτοπετσέτες . Μπορείτε να τα παραδώσετε στους π.Εφραίμ και π.Παίσιο +++Το κατηχητικό σχολείο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής συνεχίζει τη λειτουργία του μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας . Αξίζει να σημειώσουμε πως κάθε Κυριακή μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας λειτουργεί κατηχητικό σχολείο για μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων του Δημοτικού σχολείου,με πολλά παιχνίδια,τραγούδια και υπέροχες κατασκευές και πάνω από όλα συνάντηση με το Χριστό και νέους φίλους .Σας περιμένουμε.!!

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Χειροτονία εις διάκονον του Χριστοφόρου Μουγίνκο από την Ουγκάντα


Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 χειροτονήθηκε διάκονος ο φοιτητής Θεολογίας που σπουδάζει στην Ελλάδα,Χριστόφορος Μουγίνγκο από την Ουγκάντα από τον Σεβ.Μητροπολίτη Πολυανής, Κιλκισίου και Αγίου Αθανασίου κ. Εμμανουήλ, κατόπιν ευλογίας του Σεβ. Μητροπολίτου Καμπάλλας και πάσης Ουγκάντας κ.Ιωνά στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Κιλκίς .


Στο λόγο του ο Σεβασμιώτατος ανεφέρθη στο σχέδιο του Θεού που την σημερινή ημέρα παίρνει μορφή και τις πολλαπλές ευκαιρίες που δόθηκαν στον νέο Διάκονο για να σπουδάσει Θεολογία και σήμερα να χειροτονηθεί διάκονος.Ανεφέρθη στον π.Νικόλαο Μπαγιόγκο που στάθηκε πνευματικός πατέρας του Χριστοφόρου και τον οδήγησε στην εκκλησία ,αλλά και στον Σεβ.κ.Ιωνά που βρίσκεται πάντοτε κοντά στον νέο διάκονο και τον βοηθά πνευματικά.
Για τη χειροτονία ταξίδεψε από τη μακρινή Ουγκάντα η διακόνισσα πλέον Ρουθ και βρέθηκαν ακόμη αρκετοί φίλοι και πνευματικοί αδελφοί από την Αθήνα για το μεγάλο εκκλησιαστικό γεγονός.Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον π. Επιφάνιο που μας φιλοξένησε στο Πνευματικό κέντρο με αγάπη και μας πρόσφερε εορταστικό γεύμα.Ευχαριστούμε πολύ
Καλή διακονία π.Χριστοφόρε.. Σε συνοδεύουν οι προσευχές και η αγάπη μας .












Recommended Post Slide Out For Blogger