Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή

Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Η πρώτη αποστολή μας στην Αλβανία





Τον τελευταίο καιρό και μετά το φοβερό σεισμό στην Αλβανία προσπαθήσαμε να οργανωθούμε με την εθελοντική ομάδα "από καρδιάς"ετοιμάζοντας πράγματα που χρειάζονται  άμεσα στην γειτονική χώρα.Σε συνεννόηση και συνεργασία με τη Μητρόπολη Κορυτσάς και την Αρχιεπισκοπή της Αλβανίας εστάλη η πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.
Θυμίζουμε : 
Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας, έδωσε το μοναστήρι του Αγίου Βλασίου για να φιλοξενηθούν εκεί πολυάριθμοι άστεγοι,την φροντίδα των οποίων ανέλαβε εξολοκλήρου. Όπως και σε άλλα σημεία της χώρας φιλοξενεί και διατρέφει αναγκεμένους σεισμοπλήκτους.
Στην προσπάθειά της αυτή είμαστε κοντά τους και αγωνιζόμαστε για τη συλλογή
1)ειδών πρώτης ανάγκης, όπως: ζεστά ρούχα ( κυρίως μπουφάν) και παπούτσια ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΛΥΜΕΝΑ .



2)Φάρμακα παυσίπονα και αντιβιοτικά.
3)Κάθε είδους κονσέρβα, όπως ακόμη γάλα εβαπορέ και τρόφιμα μακράς διαρκείας, με προσοχή στην ημερομηνία λήξεως.
4)Ακόμη σχολικά είδη και καθαρές κουβέρτες Παρακαλούμε η προσφορά σας να είναι τακτοποιημένη κατά είδος. Δηλαδή, χωριστά τα μπουφάν, χωριστά τα παπούτσια, χωριστά τα τρόφιμα, χωριστά τα φάρμακα σε τσάντες με την ένδειξη για την εκκλησία της Αλβανίας. Χώρος συγκέντρωσης η Ι. Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδένδρι Αττικής . Χρόνος συγκέντρωσης για την παρούσα φάση μέχρι και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, ώστε να δοθούν στις εορτές των Χριστουγέννων.  Kοινοποιείστε τη δράση μας.Ευχαριστούμε!!!

Recommended Post Slide Out For Blogger