Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή

Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Ολοκληρώθηκε το προσκύνημα της Αγίας Κάρας του Οσίου Δαβίδ στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Μαίου το προσκύνημα της Αγίας Κάρας του Οσίου Δαβίδ στην Ιερά Συνοδική και Σταυροπηγιακή Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής.

Η Αγία κάρα έφθασε την Τετάρτη 18 Μαίου στην Ιερά Μονή κατόπιν αδείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδοις κ. Χρυσοστόμου ,της Ιεράς Συνόδου και ευλογίας του Καθηγουμένου της Μονής Αρχιμανδρίτου Γαβριήλ.

Την περίοδο του προσκυνήματος τελέσθηκαν πολλές Ιερές ακολουθίες  στην Ιερά Μονή,Ιερές αγρυπνίες αλλά  και ομιλίες από σεβαστούς πατέρες, ενώ πλήθος κόσμου συμμετείχε με συγκίνηση και κατάνυξη σε αυτές αποδίδοντας τιμή στονΆγιο Δαβίδ.

Η παρουσία τόσων ανθρώπων και δη νέων κυρίως στην ηλικία, απέδειξε την ζωντανή πίστη μας και την αγάπη στο Θεό και τους Αγίους Του από τους ανθρώπους και στη σημερινή εποχή.

Ευχαριστούμε όλους τους πατέρες της Ιεράς Μονής του Οσίου Δαβίδ και κυρίως τον μοναχό Δαμασκηνό που συνόδευσε την Ιερά κάρα,τους πατέρες της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής, τους προσκυνητές καθώς και τους διακονητές που με θυσιαστική αγάπη διακόνησαν το Ιερό Προσκύνημα.

Ευχόμαστε ο Θεός δια πρεσβειών του Αγίου να μας ευλογεί και να μας αγιάζει πάντοτε.






Recommended Post Slide Out For Blogger