Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή

Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

"Ψυχική τόνωση" ,Ενα βιβλίο του Μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Πειραιώς κυρού Καλλινίκου

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χρυσοπηγή το βιβλίο του Μακαριστού Μητροπολίτου Πειραιώς πρώην Πειραιώς  κυρού Καλλίνικου ¨"Ψυχική τόνωση" 

Γράφει στον πρόλογο του ο Μακαριστός επίσκοπος.

"Η  πνευματική ζωή είναι μία πορεία, ένας δρόμος. Είναι ο ένθεος τρόπος της ζωής .Στοιχείο απαραίτητο της πνευματικής ζωής είναι ο διαρκής πνευματικός αγώνας. Είναι αγώνας κατά του παλαιού εαυτού μας, εναντίον των παθών και αδυναμιών μας. Είναι η κατάκτηση του Ιησού, η παρουσία του Χριστού στην καρδιά μας.Δεν νοείται πνευματική πορεία εν Χριστώ ζωής , χωρίς τη γλυκιά συνοδοιπορία του Ιησού .Εχει όμως ανάγκη  η εν Χριστώ πνευματική ζωή συνεχούς αναρριπίσεως  του ιερού ζήλου. Δυσκολίες υπάρχουν και  εμπόδια  πολλά.

Και πρέπει ο πνευματικός άνθρωπος να τα αντιμετωπίσει υπερνικώντας τα. Του είναι απαραίτητη ανάγκη η συνεχής πνευματική τροφοδοσία ,η  έντονη προσευχή και θερμή μελέτη για να εντρυφήσει στο λόγο του Θεού. Προσευχή και η μελέτη του λόγου του Θεού που να ενδυναμώνουν και να ενισχύουν τον αγωνιζόμενο πιστό  και να του φωτίζουν το δρόμο  ώστε να τον   βοηθούν να εξέλθει νικητής.

 Ένα μικρό βοήθημα για τον πνευματικό αγώνα της ζωής είναι οι γραμμές αυτού του βιβλίου. Γραμμένο με απλότητα και πολλή αγάπη. Και μοναδικό σκοπό την ψυχική τόνωση του πνευματικού αγωνιζόμενου πιστού. 

Το βιβλίο "Ψυχική τόνωση" του Μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Πειραιώς κυρού Καλλινίκου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χρυσοπηγή.

Ζητήστε το σε όλα τα χριστιανικά βιβλιοπωλεία .

Τηλέφωνο παραγγελιών 2295022228.

Recommended Post Slide Out For Blogger