Σήμερα Τετάρτη 7 Ιανουαρίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, η ακολουθία του εσπερινού και οι Χαιρετισμοί της Παναγίας. .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++ Το κατηχητικό σχολείο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής συνεχίζει τη λειτουργία του μετά τη διακοπή του Αγίου Δωδεκαημέρου , την Κυριακή 11 Ιανουαρίου μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας . Αξίζει να σημειώσουμε πως κάθε Κυριακή μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας λειτουργεί κατηχητικό σχολείο για μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων του Δημοτικού σχολείου,με πολλά παιχνίδια,τραγούδια και υπέροχες κατασκευές και πάνω από όλα συνάντηση με το Χριστό και νέους φίλους .Σας περιμένουμε.!!.+++

Διαβάστε σήμερα..

"

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Πανήγυρις 2024 Ιεράς Συνοδικής και Σταυροπηγιακής Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής (Φωτογραφίες από τη Θεία Λειτουργία)

 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη τελέσθηκε σήμερα Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου η ακολουθία του Πανηγυρικού Όρθρου και η Θεία Λειτουργία στην Iερά Συνοδική και Σταυροπηγιακή Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, με την ευκαιρία της εορτής του Γενεσίου της Θεοτόκου. 

Η φετινή πανήγυρις έγινε ακόμη πιο λαμπρά, με τη φιλοξενία τεμαχίου Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου του θαυματουργού.

 Στη Θεία Λειτουργία συμμετέχαν πατέρες της Ιεράς Μονής   ενώ πλήθος προσκυνητών ήρθαν να προσκυνήσουν  και σήμερα την Παναγία μας  .

.Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτης Εφραίμ Παναούσης ο οποίος ανέφερε πως η Παναγία συνεχίζει το έργο της που είναι η  λύση της πνευματικής στειρότητος και  φθοράς στην εποχή μας,όπως τότε που με τη Γέννησή της έλυσε την πνευματική στειρότητα και φθορά.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας σε όλους τους προσκυνητές προσφέρθηκε μοναστηριακό κέρασμα

Τέλος το απόγευμα στις 6.30μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία της Αποδόσεως της εορτής και η Παράκληση της Παναγίας .Χρόνια πολλά και ευλογημένα.









Recommended Post Slide Out For Blogger