Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Θα ήταν πιο trendy η φωτογράφιση στα Φυλακισμένα Μνήματα!

Γράφει ο FAI
Πηγή :Mentality10
Ότι στην Κύπρο έχουμε χάσει τη μπάλα, το ξέρει ακόμα και κάποιος που βρίσκεται σε κώμα. Το ότι την έχουμε χάσει όμως τόοοσο πολύ, είναι κάτι που μας εκπλήσσει καθημερινά. Δεν θα σχολιάσω το γεγονός ότι φέτος –μετά τα γυναικεία καλλιστεία- έχουμε πλέον και ανδρικά. Ναι, και στη χαζομάρα πρέπει να υπάρχει ισότητα!

Οκ, ας δεχθεί κάποιος τα αντρικά καλλιστεία, στα πλαίσια μίας ατέλειωτης μάχης που κάνει καθημερινά με πράγματα που δεν αντέχει, αλλά πρέπει να τα υποστεί αν θέλει να συνεχίσει να ζει σ’ αυτό το άθλιο (ώρες – ώρες) μέρος. Διαφορετικά μπαίνεις σε φουσκωτό και περνάς στη Συρία. Το νέο λοιπόν κτύπημα, προέρχεται από το Sigma, που αποφάσισε να γυρίσει το τρέιλερ των Καλλιστείων ή μέρος αυτού, στα Κρατητήρια Κοκκινοτριμιθιάς! Όποιος δεν ξέρει τι είναι τα Κρατητήρια Κοκκινοτριμιθιάς, ας ψάξει στο google. Από το Wikipedia απλώς θα μεταφέρω τα βασικά.


2050588170 6395b7ec0b1

Τα Κρατητήρια Κοκκινοτριμιθιάς ήταν χώρος όπου εγκλωβίστηκαν κατά την επική τετραετία του απελευθερωτικού αγώνα, χωρίς δίκη, περισσότεροι από 3.000 αγωνιστές της ΕΟΚΑ. Ιδρύθηκαν με χιτλερικά πρότυπα τον Ιούλιο του 1955 και καταργήθηκαν στις 22 Φεβρουαρίου 1959, μετά τη διακοπή του αγώνα. Η ζωή των πολιτικών κρατουμένων ήταν εφιαλτική. Οι Άγγλοι μη έχοντας εξασφαλίσει μαρτυρίες για να τους σύρουν στα ειδικά δικαστήρια και να τους επιβάλουν ποινές φυλάκισης, τους εγκλώβισαν στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως, ομήρους, στη σκληρή βούληση των Άγγλων διοικητών, των δεσμοφυλάκων και του στρατού.
Συνολικά 13 αγωνιστές πέθαναν στα κρατητήρια μετά από κτηνώδη βασανιστήρια στα χέρια των παρανοϊκών Άγγλων.
eoka01038 screen
scan 9
Σ’ αυτό λοιπόν το μέρος, κάποιοι έκριναν σωστό να γυρίσουν το τρέιλερ των αντρικών καλλιστείων. Η πρώτη ερώτηση που έχω να κάνω σ’ αυτούς και σε όποιον τους έδωσε άδεια να το κάνουν είναι η εξής:
Γιατί δεν πήγατε στα Φυλακισμένα Μνήματα βρε; Είναι πιο trendy μέρος για φωτογράφιση. Οι σταυροί εκεί είναι εξαιρετικό σημείο για να απλώνει την κορμάρα του ο επίδοξος mister! Είσαστε αδιανόητοι. Τόσο που τώρα που γράφω το κείμενο δεν είμαι σίγουρος ότι είμαι ξύπνιος ή το γράφω στον ύπνο μου.
12042110 1621542671444655 1926743596 n

Υ.Γ.
Κρίμα που το Άουσβιτς δεν βρίσκεται στην Κύπρο. Μία φωτογράφιση στους φούρνους θα ήταν απλώς εξαιρετική!

 
Recommended Post Slide Out For Blogger