Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γραβιάς.


Αναδημοσίευση από τη σελίδα της Ορθόδοξης πορείας

Η ογδόη Ιανουαρίου του 2019 έφερε για το σύλλογό μας, την Ορθόδοξη Πορεία, μια σοβαρή απώλεια! Εκοιμήθη, μετατιθέμενος στην Θριαμβεύουσα Εκκλησία, ο οργανωτικός γραμματεύς μας Γεώργιος Γραβιάς, 51 ετών. Ήταν ένας σεμνός και συνεπής οικογενειάρχης, συνεπούς μυστηριακής ζωής, άνθρωπος μειλίχιος, «χαμηλών τόνων», άνθρωπος θυσίας! Ο Γιώργος Γραβιάς ήταν επίσης σπουδαίος κιθαρίστας και μέτοχος της παραδοσιακής μας μουσικής!

Γεννήθηκε στο χωριό Σγάρα της Άρτας, το 1967. Ξεκίνησε τις σπουδές του στον Οίκο Τυφλών Καλλιθέας και στην συνέχεια τελείωσε το γυμνάσιο και το λύκειο στον δήμο Ζωγράφου. Από τα μαθητικά του χρόνια αυτό που τον έκανε ξεχωριστό, ήταν το ιδιαίτερο ταλέντο του στην κιθάρα. Εργάστηκε ως τηλεφωνητής στον ΟΤΕ όπου πήρε ενεργά μέρος στο πολιτιστικό συγκρότημα του συλλόγου των εργαζομένων και συνταξιούχων, όντας ένας από τους βασικούς συντελεστές του. Παράλληλα εργάσθηκε σε διάφορα κέντρα και μουσικές σκηνές, ενώ συνόδεψε καταξιωμένους καλλιτέχνες του λαϊκού και παραδοσιακού τραγουδιού.
Το 2007 παρουσιάζει την δισκογραφική του δουλειά «Ο Έμος», που ήταν μία συλλογή παραδοσιακών τραγουδιών με σύγχρονη διασκευή και ύφος. Ήταν πατέρας ενός παιδιού.
Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019, στις 11 το πρωί, από τον Ιερό ναό της Γεννήσεως του Χριστού στην Παιανία.
Recommended Post Slide Out For Blogger