Ιω, Καποδίστριας - Ομιλία της Γερ. Φιλοθέης στην Ι. Μ. Π.Χρυσοπηγής- Εγγραφείτε στο κανάλι μας

.+++Ξεκινά και πάλι έπειτα από τη διακοπή των εορτών του Πάσχα την Κυριακή 26 Απριλίου το κατηχητικό σχολείο και οι δραστηριότητες για τα παιδιά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής ,μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.Τα παιδιά έχουν δυνατότητα μέσα από την κατήχηση ,τη λατρευτική ζωή ,τα παιχνίδια αλλά και τις δραστηριότητες να μάθουν για την Ορθόδοξη πίστη ,να γνωρίσουν την εκκλησία σαν πραγματική τους μητέρα και χώρο τους φυσικό.Σας περιμένουμε.+++ Την Τετάρτη 29 Απριλίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,και το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου. .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση . +++ Δημιουργώντας μικρές αποστολές αγάπης σε οικογένειες θα θέλαμε ,αν μπορούσατε να συνδράμετε και εσείς .Αυτήν την περίοδο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής χρειαζόμαστε :Όσπρια: φακές και ρεβύθια , Χαρτιά υγείας και κουζίνας Μπορείτε να τα παραδώσετε στους π.Εφραίμ και π.Παίσιο Ευχαριστούμε πολύ +++ Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2026 στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδριου Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία από τη Γερόντισσα Φιλοθέη καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Παναγίας Βρυούλων με θέμα: τον κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια. Η Γερόντισσα με τρόπο γλαφυρό αλλά και ιστορικά τεκμηριωμένο παρουσίασε την προσωπικότητα του μεγάλου αυτού πολιτικού της πατρίδος μας που σημάδεψε την ιστορία του τόπου μας. Αξίζει να την παρακολουθήσετε. Εγγραφείτε στο κανάλι μας και κοινοποιήστε την προσπάθειά μας.

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Ιερού Ναού Εισοδίων Θεοτόκου – Mάρτιος 2024



Σάββατο  2 Μαρτίου  8.00π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θ. Λειτουργία στη Γεωργιανή γλώσσα

Κυριακή 3 Μαρτίου  ( Του Ασώτου) 7.15π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία

Ακολουθεί στο αρχονταρίκι πνευματική ομιλία.

Τετάρτη 6 Μαρτίου  5.30 μ.μ. Παράκληση της Παναγίας και κύκλος Μελέτης Αγ.Γραφής κυριών

Παρασκευή 8 Μαρτίου 6.30μ.μ. Ακολουθία του εσπερινού Μετά το πέρας της Ακολουθίας θα γίνει το Τρισάγιο και θα μνημονευθούν τα κόλλυβα

Σάββατο  9 Μαρτίου (ψυχοσάββατον) 7.15 π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θ. Λειτουργία .Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα γίνει το Τρισάγιο και θα μνημονευθούν τα κόλλυβα

Κυριακή 10 Μαρτίου (Απόκρεω) 7.15π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία

Ακολουθεί στο αρχονταρίκι πνευματική ομιλία.

6.00μ.μ. Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου

Τετάρτη 13 Μαρτίου

5.30 μ.μ. Παράκληση της Παναγίας και κύκλος Μελέτης Αγ.Γραφής  κυριών

Σάββατο  16 Μαρτίου  8.00π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θ. Λειτουργία στη Γεωργιανή γλώσσα

Κυριακή 17 Μαρτίου   ( Τυρινής ) 7.15π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία . Ακολουθεί στο αρχονταρίκι πνευματική ομιλία.

6.30μ.μ. Ακολουθία του Κατανυκτικού εσπερινού της συγνώμης

Τετάρτη 20 Μαρτίου 6.30μ.μ. Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων 

Παρασκευή 22  Μαρτίου 6.30μ.μ. Ακολουθία των Χαιρετισμών (Α στάση)

Σάββατο  23 Μαρτίου 7.15 π.μ.(θαύμα κολλύβων Αγίου Θεοδώρου) Ακολουθία του Όρθρου και Θ. Λειτουργία

Κυριακή 24 Μαρτίου  ( Α Νηστειών -της Ορθοδοξίας  )

7.15π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας της ακολουθίας θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση των Ιερών εικόνων.Ακολουθεί στο αρχονταρίκι πνευματική ομιλία.

Δευτέρα 25 Μαρτίου  ( Ευαγγελισμός της Θεοτόκου-Εθνική εορτή  )

7.15π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας της ακολουθίας θα τελεσθεί η δοξολογία με την ευκαιρία της εορτής της εθνικής παλιγγενεσίας .Ακολουθεί στο αρχονταρίκι πνευματική ομιλία.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 6.30μ.μ. Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων 

Παρασκευή 29  Μαρτίου 6.30μ.μ. Ακολουθία των Χαιρετισμών (Β στάση)

Σάββατο  30  Μαρτίου  8.00π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θ. Λειτουργία στη Γεωργιανή γλώσσα

Κυριακή 31 Μαρτίου  ( Β Νηστειών -Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά)

7.15π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.Ακολουθεί στο αρχονταρίκι πνευματική ομιλία.

Recommended Post Slide Out For Blogger