Διαβάστε σήμερα..

"

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Παράκληση για τους υποψηφίους.

Το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαΐου στις 6.00μ.μ.στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής τελέσθηκε Παράκληση στον Κύριο  για τους υποψηφίους των σχολικών και Πανελληνίων εξετάσεων.
 
Από τα γύρω περιοχές ήρθαν αρκετά παιδιά με τους γονείς τους προκειμένου να προσευχηθούν σε αυτή τη δύσκολη και σημαντική στιγμή της ζωής τους.Χρέος αγάπης μάς επιβάλλει να είμαστε εκεί για να συμπαρασταθούμε προσευχητικά στα παιδιά και να τα ενισχύσουμε στον αγώνα τους.Μετά το τέλος της Ακολουθίας στο Αρχονταρίκι τα παιδιά ,μετά από ένα μικρό κέρασμα συζήτησαν τι άλλο; την αγωνία των ημερών.

Μία μικρή συμβουλή που δόθηκε στα παιδιά είναι να κάνουν εκείνα αυτόπου μπορούν αφήνοντας στο Θεό εκείνο που δεν μπορούν.
Αλλά και οι γονείς που βρέθηκαν κοντά τους προσευχήθηκαν θερμά για να ησυχάσουν τη θάλασσα της αγωνίας και του άγχους και του δικού τους και των παιδιών τους,προκειμένου ήρεμα να αποδώσουν το καλύτερο που μπορούν.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε σε όλα τα παιδιά ένα στυλό προκειμένου να γράφουν με αυτόν στις εξετάσεις.Η ευχή μας σε όλα τα παιδιά.Αυτό που σημειωνόταν διακριτικά στα στυλό.

Καλή επιτυχία -Ο Θεός μαζί σας.
Recommended Post Slide Out For Blogger