Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μια γεύση από την Α κατασκηνωτική περίοδο..

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011 Η πρώτη μας μέρα...

Η πρώτη μας ημέρα στη Χριστιανούπολη ολοκληρώθηκε. Ήταν μία αρκετά καλή ημέρα με ένα απρόοπτο το μεσημέρι και ένα το βράδυ.
Το μεσημεριανό απρόοπτο ήταν πως δεν γλυτώσαμε κι εμείς από τις διακοπές ρεύματος που κάνει η ΔΕΗ… Ευτυχώς όμως ήταν μικρής διάρκειας και στην ώρα του φαγητού, οπότε δεν μας δημιούργησε κάποιο πρόβλημα στο πρόγραμμά μας. Ίσα – ίσα που το διασκεδάσαμε κιόλας.Το δεύτερο απρόοπτο, το οποίο και αυτό δεν μας παρουσίασε κάποια αναστάτωση, ήταν μία βραδινή νεροποντή. Η ώρα που γράφεται το κείμενο είναι 3:15 και ίσα που κόπασε λίγο ο αέρας. Και για να σας προλάβω θα σας πω, πως, Δόξα το Θεό, όλα τα παιδιά κοιμούνται ήσυχα και σκεπασμένα. Η βροχή ξεκίνησε κατά τη 1:30 το βράδυ, χωρίς όπως είπαμε να μας δυσκολέψει ιδιαίτερα. Σήμερα Σάββατο, το απόγευμα κάναμε τον Αγιασμό για την Κατασκηνωτική μας περίοδο।.




Για εμάς, τα στελέχη, η φετινή Κατασκηνωτική Περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό.Φτάσαμε στη Χριστιανούπολη Παρασκευή απόγευμα και ετοιμάσαμε την υποδοχή των 107 παιδιών που θα έρθουν κατά τις 9:00 το πρωί του Σαββάτου.


Θέλουμε και εφέτος να σας παρακαλέσουμε να προσεύχεστε για εμάς… Να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, ανάλογα με τις δυνάμεις του ο καθένας, προκειμένου τα παιδιά να περάσουν ένα χαρούμενο επταήμερο.

Εξάλλου έχουμε την πεποίθηση και τη σιγουριά ότι εμείς θα βάλουμε την προσπάθεια… τα υπόλοιπα θα τα συμπληρώσει ο Θεός.

Καλή κι Ευλογημένη Κατασκηνωτική Περίοδο.
Recommended Post Slide Out For Blogger