+++ Πανηγυρίζει την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου ο Ιερός Ναός του Συνδέσμου Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος που βρίσκεται στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εορτής την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στις 7.00μ.μ θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός ,ενώ την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στις 7.00π.μ. θα τελεστεί η Ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.Στις Ιερές Ακολουθίες θα χοροστατήσει και θα λειτουργήσει ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Επιδαύρου κ.Νικόδημος. Το απόγευμα της Αγιονύμου ημέρας στις 5.30μ.μ., θα τελεστεί ο μεθέορτος εσπερινός, και η παράκληση του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου . ενώ θα ακολουθήσει ομιλία για τηη ζωή του Ιερού Χρυσοστόμου .Κατά τη διάρκεια του μεθέορτου εσπερινού θα τεθεί σε προσκύνηση ιερό Λείψανο του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου που φυλάσεται στον Ιερό Ναό του Συνδέσμου μας.+++ Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 9.30 το πρωί θα όποιος μπορεί και θέλει να είναι στο Μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής, στο Πολυδένδρι Αττικής με όσα εργαλεία κήπου διαθέτει ο καθένας ( τσουγκράνες, τσάπες,κλαδευτήρια) για την καθαριότητα του ευρύτερου χώρου της Μονής . Για την προσφορά του κόπου σας και της καρδιάς σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ.+++ Ξεκινά στις 15 Νοεμβρίου τη λειτουργία του το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής.Ετοιμάζονται τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραπέζια με υπέροχα δώρα και θαυμάσιες κατασκευές ,που περιμένουν τους επισκέπτες και προσκυνητές της Μονής .Αξίζει τα αναφέρουμε πως τα έσοδα από το παζάρι μας συμβάλουν στην ενίσχυση του ιεραποστολικού και φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μονής σε Ελλάδα και Αφρική. Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας ξεκινά στις 15 Νοεμβρίου !!+++ Καθημερινά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, από το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 7.00π.μ. έως την ημέρα των Χριστουγέννων, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω ,θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία,εκτός από τις νυχτερινές Θείες λειτουργίες και τις άλλες ακολουθίες που θα αναγράφονται στο πρόγραμμα.

Πανήγυρις 2025 Συνδέσμου Αγάπης '' ο Ιερός Χρυσόστομος"

Πανήγυρις 2025 Συνδέσμου Αγάπης '' ο Ιερός Χρυσόστομος"
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔIKH & ΣΤΑΥΡΟΠΗΓΙΑΚΗ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ –ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ AΠΡΙΛΙΟΥ 2014



Τετάρτη. 2 Απριλίου 6.00μ.μ. Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος και Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων. Αμέσως μετά ακολουθεί στο αρχονταρίκι μικρή ομιλία.

Παρασκευή 4 Απριλίου 7.00π.μ. Θεία Λειτουργία  Προηγιασμένων Δώρων

5.00μ.μ. Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου (Α ακολουθία)

7.30μ.μ.Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου (Β ακολουθία)

Σάββατο 5 Απριλίου 6.30π.μ. Ακολουθία του Όρθρου & Θεία Λειτουργία

Κυριακή  6 Απριλίου Ε των Νηστειών (  Αγίας Μαρίας της Αιγυπτίας).6.30π.μ.-10.00π.μ. Ακολουθία του Όρθρου & Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου

6.00μ.μ.Ακολουθία του   Κατανυκτικού Εσπερινού

Στη συνέχεια στο Αρχονταρίκι συνεχίζεται ο κύκλος ομιλιών  που  πραγματοποιείται όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής με αφιέρωμα στους Σύγχρονους Αγίους Γέροντες. Αφιέρωμα Ε – π.Σίμων Αρβανίτης

Τετάρτη. 9 Απριλίου 6.00μ.μ.  Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων.

Παρασκευή 11 Απριλίου 7.00π.μ. Θεία Λειτουργία  Προηγιασμένων Δώρων

Σάββατο του Λαζάρου 12 Απριλίου 7.00π.μ.-9.15π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

5.00μ.μ. Ακολουθία του Εσπερινού της Κυριακής των Βαϊων.

Αμέσως μετά στο Αρχονταρίκι θα ετοιμάσουμε τα βάγια που θα μοιραστούν την επόμενη ημέρα.

Μεγάλη Εβδομάδα 2014

ΚΥΡΙΑΚΗ  13  Απριλίου ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ. «῾Η εἰς ᾿Ιερουσαλὴμ εἴσο­δος τοῦ Κυρίου ἡμῶν ᾿Ιησοῦ Χριστοῦ».6.30π.μ.-10.00π.μ.Ακολουθία του Όρθρου &  η Θεία Λειτουργία .Αμέσως μετά στην μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού κέντρου της Ιεράς Μονής θα παρουσιασθεί για όλα τα παιδιά και τους γονείς τους η παράσταση κουκλοθέατρου «Ο εκατόνταρχος» εμεπνευσμένη από τη ζωή του Αγίου Λογγίνου του εκατοντάρχου.

7.00μ.μ. Ακολουθία του Νυμφίου (Ὁρθρος τῆς Μεγ. Δευτέρας)

8.45μ.μ.Στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα : Η υποδοχή του Νυμφίου Χριστού

† Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου. 7.00π.μ. Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων

7.00μ.μ. Ακολουθία του Νυμφίου (Ὁρθρος τῆς Μεγ. Τρίτης) Αμέσως μετά στο Αρχονταρίκι  θα προβληθεί η ταινία : «Είμαι ο Γαβριήλ»

† Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου. 7.00π.μ. Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων

7.00μ.μ. Ακολουθία του Νυμφίου (Ὁρθρος τῆς Μεγ. Τετάρτης)

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει στο Αρχονταρίκι ομιλία με θέμα:Μεγάλη η Μετάνοια!!

Μάιος 2013

† Μεγάλη Τετάρτη. 16 Απριλίου  7.00π.μ. Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων

5.00μ.μ. Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

7.00μ.μ. Ακολουθία του Νηπτήρος (Ὁρθρος τῆς Μεγ. Πέμπτης).Αμέσως μετά στο Αρχονταρίκι  θα προβληθεί η ταινία «Το φρούριο ».

† Μεγάλη Πέμπτη. 17 Απριλίου  7.30π.μ.Ὁ ἑσπερινὸς μετὰ τῆς θ. Λει­τουρ­γίας τοῦ Μεγ. Βασιλείου.

6.30μ.μ. Ὁ ὄρθρος τῶν Παθῶν τοῦ Κυρίου.

Μεγάλη Παρασκευή. 18 Απριλίου  8.00π.μ. Η Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και  ἑσπερινὸς τοῦ Μ. Σαββάτου  ( ἀποκαθηλώσε­ως).

7.00μ.μ.῾Ο ‘Ορθρος τοῦ Μεγ. Σαββάτου «᾿Επιτάφιος Θρῆνος»

Μέγα Σάββατον 19 Απριλίου    7.30π.μ.Ὁ ἑσπερινὸς μετὰ τῆς θ. Λει­τουργίας τοῦ Μεγ. Βασιλείου.

11.00μ.μ. Παννυχίδα Αναστάσεως ,12.00π.μ.Ακολουθία Αναστάσεως Όρθρος και  Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία

Κυριακή του Πάσχα 20 Απριλίου  6.00μ.μ. Εσπερινός της Αγάπης.

Δευτέρα  Διακαινησίμου 21 Απριλίου. 7.30π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία

Τρίτη Διακαινησίμου. 22 Απριλίου 7.30π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.

(Ραφαήλ ,Νικολάου και Ειρήνης)

Τετάρτη τῆς Διακαινησίμου. 23  Απριλίου 7.30π.μ. ( Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου)Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.

6.00μ.μ.Ακολουθία του Εσπερινού και Ιερά Παράκληση στον Άγιο Γεώργιο

Αμέσως μετά ακολουθεί ομιλία με θέμα τον Άγιο Γεώργιο

Πέμπτη τῆς Διακαινησίμου. 24 Απριλίου 7.30π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.

9.30μ.μ. Νυχτερινή Θεία Λειτουργία (τῆς Ζωοδόχου Πηγῆς και Μάρκου τοῦ Απο­στό­λου καὶ Εὐ­αγ­γελιστοῦ

Σάββατο τῆς Διακαινησίμου. 26 Απριλίου 7.00π.μ Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΣΧΑ 27 Απριλίου ( ΤΟΥ ΘΩΜΑ). 6.30π.μ.-10.00π.μ.Ακολουθία του Όρθρου & Θ. Λειτουργία

Τετάρτη 30 Απριλίου 6.00μ.μ. Ακολουθία του Εσπερινού και Παράκληση της Παναγίας.Αμέσως μετά ακολουθεί ομιλία με θέμα Πατερικά κείμενα.(Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο)

 
Για το πρόγραμμα των ακολουθιών και των δραστηριοτήτων της Ιεράς Μονής, μπορείτε να ενημερώνεστε στο :
ekdoseisxrysopigi.blogspot.com .
Για την κατηχητική δραστηριότητα των παιδιών στο
perivolakipanagias.blogspot.
Για την προσπάθειά μας στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή της Ουγκάντας στο :
orthodoksiierapostoli.blogspot.com
Recommended Post Slide Out For Blogger