Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής -Μαρτίου 2024

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής -Μαρτίου 2024
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Αναχώρηση για την Ελλάδα ακόμη δύο μελών της αποστολής μας


 


Αναχώρησαν με τη χάρη του Θεού για την Ελλάδα άλλες δύο κοπέλλες της  3ης αποστολής μας που έμειναν κοντά στο κλιμάκιο που εργάζεται στο χωριό Λουγκουζί της Ουγκάντας.Πρόκειται για τις : Ελένη Μαρκοπούλου και Σταυρούλα Λαμπίδη που βοήθησαν εθελοντικά για 15 ημέρες στην Ιεραποστολή μας.Την Κυριακή 17 Αυγούστου λειτουργηθήκαμε στον Άγιο Σπυρίδωνα και οι πιστοί ευχαρίστησαν τις κοπέλλες για την προσφορά τους.Τραγούδησαν γι αυτές και τους έδωσαν μικρά δώρα καμωμένα με σπόρους και πολύ αγάπη.Τα μικρά παιδιά δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους αλλά ούτε και τα κορίτσια.Στην αυλή μερικές φωτογραφίες έκαναν τις στιγμές ακόμα πιο δύσκολες.

Φεύγοντας τα παιδιά κουνούσαν τα χέρια τους.Μπάι Σταυρούλα ,Μπάι Ελένη.Οι κοπέλλες αυτές, βοήθησαν πολύ στην κατασκήνωση του χωριού, στα παιχνίδια ,στη κατηχητική  δραστηριότητα, στις πρώτες βοήθειες ,παντού.
Τους είμαστε ευγνώμονες. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.Ο Θεός να τους χαρίζει δύναμη και ευλογία σαν αντίδωρο στη μεγάλη προσφορά αγάπης που έκαναν στο χωριό .
Ανανεώσαμε την υπόσχεση να βρεθούμε ξανά στην Ουγκάντα το καλοκαίρι του 2015.
Ο Θεός να επιτρέψει και να ευλογήσει
 
 
 
 
 
Recommended Post Slide Out For Blogger