Διαβάστε σήμερα..

"

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

''Δεν θα εγκαταλείψω τη Σιέρα Λεόνε ακόμα και αν προβληθώ από τον ιό Έμπολα''


themis6"Δεν θα εγκαταλείψω τη Σιέρα Λεόνε ακόμα και αν προβληθώ από τον ιό Έμπολα” δήλωσε στο Ελληνικό Πρόγραμμα της SBS ο ελληνοαυστραλός Ιεραπόστολος π. Θεμιστοκλής Αδαμόπουλος.
Ο π. Θεμιστοκλής συνήθιζε τα τελευταία πέντε χρόνια που λειτουργεί κλιμάκιο της ορθόδοξης ιεραποστολής στη Σιέρα Λεόνε να επισκέπτεται την Αυστραλία προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για το έργο που επιτελεί στην Αφρική.
Όπως εξήγησε ο ίδιος στον Βάιο Αναστασόπουλο η έστω και για μικρό διάστημα αναχώρησή του από τη Σιέρα Λεόνε ίσως να προξενούσε τις λάθος εντυπώσεις στους δύο περίπου χιλιάδες ορθόδοξους που υπηρετεί.
Πηγή Ρομφαία
Να αναφερθεί ότι η επιδημία του ιού Έμπολα που έχει ξεσπάσει σε χώρες της Δυτικής και Κεντρικής Αφρικής και έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε 887 ανθρώπους, έχει κινητοποιήσει τους Διεθνείς Υγειονομικούς Οργανισμούς και τις Κρατικές Αρχές, με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) να πραγματοποιεί έκτακτη τριήμερη σύσκεψη στη Γενεύη, ώστε να εξαχθούν επικαιροποιημένες συστάσεις και αξιολογήσεις του κινδύνου εξάπλωσης
Recommended Post Slide Out For Blogger