Δεκαπενταύγουστος στη Χρυσοπηγή +++ Καθημερινά στις 6.30μ.μ. από στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, τελείται η Ακολουθία του εσπερινού και η η Ιερά Παράκληση στην Παναγία μας .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι +++ Πανηγυρίζει την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2025 με την ευκαιρία της εορτής του Γενεσίου της Θεοτόκου η Ιερά Συνοδική και Σταυροπηγιακή Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής .Η φετινή πανήγυρις θα έχει μία ιδιαίτερη λαμπρότητα, αφού θα έχουμε την ευκαιρία να τίθενται καθόλη τη διάρκεια της Πανηγύρεως Ιερά Λείψανα των Αγίων Μεγάλων Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων, Βασιλείου του Μεγάλου και Ιωάννου του Χρυσοπστόμου.Σε λίγες μέρες το αναλυτικό πρόγραμμα

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Τα κομποσχοίνια του Λουγκουζί




Τα μαθήματα  για κομποσχοίνια για τα μεγάλα παιδιά από το μέλος της  3ης αποστολής μας  στην Ουγκάντα κατά τη διάρκεια της κατασκήνωσής μας στο χωριό Λουγκουζί,  Ελένη Μαρκοπούλου ,φαίνεται ότι έπιασαν τόπο.Πολλά από τα   παιδιά αυτά  έμαθαν να φτιάχνουν υπέροχα κομποσχοίνια αλλά και ωραιότατα μικρά πολύχρωμα βραχιολάκια .
Πρώτος σκοπός αυτού του προγράμματος είναι αυτά τα μικρά χειροτεχνήματα να τα μεταφέρουμε  στην Ελλάδα και να τα διαθέσουμε για τους σκοπούς της Ιεραποστολής αλλά και του προγράμματος αναδοχής για αυτά τα παιδιά.

‘Ενας ακόμη σκοπός  να βοηθήσουμε τα παιδιά  εργαζόμενα τα ίδια με τα χέρια τους σε ένα μικρό εισόδημα για αυτούς και  τις οικογένειές τους ώστε  και με αυτό τον τρόπο να βρίσκουν τομείς υγιούς απασχόλησης και δημιουργίας και να αποφεύγουν επιλογές που τους καταστρέφουν τη ζωή ή τους αφήνουν χωρίς ελπίδα.

Τα κομποσχοίνια και τα βραχιολάκια  θα διατίθενται την περίοδο του χειμώνα ,σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της ομάδος που εργάζεται στα  «μετόπισθεν»  για την Ιεραποστολή μας στην Ουγκάντα.
Recommended Post Slide Out For Blogger