Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Άγιος Παΐσιος και...εκτρώσεις.



Τον παρακάτω αυθεντικό διάλογο που διημείφθη  μεταξύ του Αγίου Παϊσίου και του π. Νικοδήμου Μπιλάλη μου τον μετέφερε ο αυτήκοος μάρτυς π. Διονύσιος  Διονυσιάτης και τον καταθέτω για κάθε χρήση απ΄όλους μας.
Έβαινε κάποτε από το Άγιον Όρος ο Άγιος Παΐσιος με το καραβάκι, γεγονός  που στάθηκε βέβαια αφορμή να τρέξει  ο κόσμος κοντά του, όπως τρέχουν οι μέλισσες στα άνθη των λουλουδιών.  
Πηγή : Ενοριακή ζωή
Μεταξύ αυτών και ο εκλεκτός Γέροντας π. Νικόδημος Μπιλάλης, ο οποίος  έκανε  θεάρεστο έργο με την ευλογία και ενθάρρυνση του π. Παϊσίου, στο θέμα των πολύτεκνων οικογενειών και που συνετέλεσε στο να σωθούν  από την έκτρωση  τόσα και τόσα παιδιά και τον ρώτησε:

- Γέροντα, έχω μία απορία. Τι γίνονται οι ψυχές των παιδιών που οι μητέρες τους τα σκότωσαν με έκτρωση;
- Άκου να σου πω π. Νικόδημε, είπε ο Άγ. Παΐσιος: Μου λέει ο λογισμός, πως ο καλός Θεός θα πάρει τις ψυχές αυτών των παιδιών που στερήθηκαν το δώρο της ζωής και θα τις βάλει στον Παράδεισο.
Στη συνέχεια θα πάρει τις ψυχές των βρεφοκτόνων γονέων και των δολοφόνων ιατρών που συντελούν στο πάνφρικτο αυτό έγκλημα και θα τις βάλει στην κόλαση αν δεν μετανοήσουν ειλικρινά, συνέχισε τον λόγο του ο Παΐσιος απευθυνόμενος προς τον π. Νικόδημο.

Πηγή:   romfea.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger