*** Το εκκλησάκι μας των Εισοδίων της Θεοτόκου της οδού Στέντορος 4 στο Παγκράτι, διοργανώνει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 6.00μ.μ.,φιλανθρωπική εκδήλωση - απογευματινό τσάι,με σκοπό την ενίσχυση των μεταξύ μας σχέσεων, αλλά και την ενίσχυση των αναγκών του παρεκκλησίου μας .Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος με θαυμάσια δώρα με λαχνούς έναντι 1 ευρώ.Μπορείτε να προμηθετείτε προσκλήσεις από το αρχονταρίκι του παρεκκλησίου μας.Σας περιμένουμε.Τιμή προσκλήσεως : 5 ευρώ.*** Kάθε Κυριακή στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας λειτουργεί Κατηχητικό σχολείο για τα παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας. ,i>

Όσα δεν ξέρω για την εξομολόγηση -Ξεκίνησε η κυκλοφορία του !!

Όσα δεν ξέρω για την εξομολόγηση -Ξεκίνησε η κυκλοφορία του !!
Ένα βιβλίο του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Πειραιώς κυρού Καλλινίκου .Κάντε κλικ στην εικόνα .Μάθετε περισσότερα!!

Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ποιός βοήθησε ποιόν;

 

Της Θεοδώρας Τριπικέλη Σαμπαζιώτου *
Ήταν παιδικό μου όνειρο από αυτά που μας συνοδεύουν πολλές φορές με περισσή επιμονή ακόμη και στα χρόνια της ενηλικίωσης… Από τη στιγμή που τον φετινό Ιούλιο προσγειώθηκε το αεροπλάνο στην πρωτεύουσα της Ουγκάντας, απογειώθηκε η διάθεσή μου από τη σφαίρα του ονείρου σ᾽ αυτήν της λύτρωσης!

Μάτια λαμπερά, χαμογελαστά προσωπάκια, χαρούμενοι άνθρωποι προσφοράς καλοσύνης και αγάπης, συντροφιές γεμάτες θετικά συναισθήματα, διψασμένες ψυχές για γνωριμία με την Αγάπη!
Φανταζόμουν χρόνια τώρα την Ιεραποστολή σαν συμπαράσταση στον μαύρο αδελφό μου με κατήχηση, βοήθεια στη φτώχεια του, συμβολή στην αλλαγή συνθηκών διαβίωσής του κ.λπ.
Όλα αυτά τελικά ήταν απειροελάχιστα μπροστά στην ευλογημένη, μοναδική και πρωτόγνωρη ιεραποστολή… που δέχθηκα απ᾽ τα αδέλφια μου της Ουγκάντα!
Πήγα τάχα να προσφέρω και έφυγα υποχρεωμένη για όσα μου χάρισαν απλόχερα επί 15 μέρες μικροί και μεγάλοι στο μικρό χωριό Λουγκουζί. Τελικά ποιός «έπαιξε» το ρόλο του Καλού Σαμαρείτη σ᾽ αυτήν την αμφίδρομη σχέση στα βάθη της Αφρικής;

* Σημείωση της 3ης αποστολής.
Η κ.Θεοδώρα Τριπικέλη Σαμπαζιώτου είναι Νηπιαγωγός και βοήθησε εθελοντικά στην Ιεραποστολική και φιλανθρωπική δραστηριότητα της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής τον Ιούλιο του 2014 στην Ουγκάντα.
Ο Θεός να ευλογεί την οικογένειά της. Την ευχαριστούμε ¨από καρδιάς¨ πολύ
 
Αυτόν τον μήνα προετοιμάζουμε την 4η αποστολή μας στην Ουγκάντα.Η δική σας συμβολή μας βοηθά να βοηθήσουμε..Εθνική τράπεζα: 656/201115-86 στο όνομα του ιερέως της Aποστολής George Nyombi
Recommended Post Slide Out For Blogger