Παύλος Μελάς -Το σύμβολο του Μακεδονικού αγώνα.Νέα θεατρική παράσταση !!

Η φιλανθρωπική και ιεραποστολική ομάδα ¨από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση :" Παύλος Μελάς-Το σύμβολο του Μακεδονικού αγώνα".Η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στις 6.00μ.μ. στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Ατικής.Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ .Τα έσοδα από τη θεατρική παράστασή μας θα ενισχύσουν το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής σε Ελλάδα και Αφρική.
Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων, και στο Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι .Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.
Εκκλησιαστικές επικαιρότητεςΔιαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Δεύτερη μέρα του σεμιναρίου κληρικώνΣυνεχίζεται με τη χάρη του Θεού το σεμινάριο κληρικών στο Λουγκουζί. Μέχρι τώρα οι ιερείς που έχουν φτάσει στο Λουγκουζί είναι 45 .
Το ξημέρωμα της ημέρας μας βρήκε σε ένα ομιχλώδες αλλά ταυτόχρονα και ονειρεμένο τοπίο.
Το πρωί τελέσαμε Θεία Λειτουργία και αμέσως μετά μνημόσυνο των αδελφών μας  που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο από τη φωτιά στην Ελλάδα.
Αμέσως μετά το πρωινό ακολούθησαν δύο εισηγήσεις σε σχέση με το μυστήριο του ιερού Βαπτίσματος ,ενώ ακολούθησαν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και εισήγηση του π.Κορνηλίου Κούλιερε σε σχέση με την ποιμαντική οργάνωση της ενορίας.Ευχηθείτε.


Recommended Post Slide Out For Blogger