Με σκοπό να ενισχυθεί το φιλανθρωπικό και ιεραποστολικό έργο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής, διοργανώνεται φιλανθρωπική εκδήλωση -Απογευματινό τσάι το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 6.00μ.μ.Μέρος των εσόδων θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά δώρων κατά την καθιερωμένη μας επίσκεψη στο Ίδρυμα αποκαταστάσεως αναπήρων κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.Η διάθεση των προσκλήσεων γίνεται από την Ιερά Μονή.Προσκλήσεις θα διατίθενται και στην είσοδο της εκδηλώσεως.Κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος με λαχνούς έναντι 1 ευρώ με δώρα που προσέφεραν φίλοι και συνεργάτες της ιεραποστολικής και φιλανθρωπικής προσπάθειάς μας.Σας περιμένουμε!!

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.
Εκκλησιαστικές επικαιρότητεςΔιαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Δεύτερη μέρα του σεμιναρίου κληρικώνΣυνεχίζεται με τη χάρη του Θεού το σεμινάριο κληρικών στο Λουγκουζί. Μέχρι τώρα οι ιερείς που έχουν φτάσει στο Λουγκουζί είναι 45 .
Το ξημέρωμα της ημέρας μας βρήκε σε ένα ομιχλώδες αλλά ταυτόχρονα και ονειρεμένο τοπίο.
Το πρωί τελέσαμε Θεία Λειτουργία και αμέσως μετά μνημόσυνο των αδελφών μας  που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο από τη φωτιά στην Ελλάδα.
Αμέσως μετά το πρωινό ακολούθησαν δύο εισηγήσεις σε σχέση με το μυστήριο του ιερού Βαπτίσματος ,ενώ ακολούθησαν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και εισήγηση του π.Κορνηλίου Κούλιερε σε σχέση με την ποιμαντική οργάνωση της ενορίας.Ευχηθείτε.


Recommended Post Slide Out For Blogger