Διαβάστε σήμερα..

"
.+++Την Τετάρτη 11 Mαρτίου στις 6.00μ.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής ,θα τελεστεί η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι. +++Την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 6.30μ.μ. στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου στην οδό Στέντορος 4 στο Παγκράτι θα τελεσθεί η προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. +++Δημιουργώντας μικρές αποστολές αγάπης σε οικογένειες θα θέλαμε ,αν μπορούσατε να συνδράμετε και εσείς .Αυτήν την περίοδο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής χρειαζόμαστε :Xυμούς Ντομάτας ,πελτέ., και χαρτιά κουζίνας .Μπορείτε να τα παραδώσετε στους π.Εφραίμ και π.Παίσιο Ευχαριστούμε πολύ

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Στη γη αυτών που παλεύουν με τον ταύρο


Το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 ζήσαμε μία συγκλονιστική πραγματικά εμπειρία.Επισκεφθήκαμε με την ομάδα των εθελοντών μας την περιοχή Τσιμπόγκα δύο ώρες μετά το Λουγκουζί.Ξεκινήσαμε νωρίς το πρωί και βρεθήκαμε σε μία συγκλονιστικά όμορφη περιοχή .Πανέμορφα δάση και χρώματα σε όλες αποχρώσεις του πράσινου.Μόνο καλύβες και πολύ φτώχια.Εδώ στην περιοχή των Τσιμπόγκα που σημαίνει οι άνθρωποι που παλεύουν με τον Ταύρο τελέσαμε σε μία πολύ όμορφη εκκλησούλα καμωμένη από λάσπη και τη βάπτιση 40 χριστιανών .Το όνειρο των Χριστιανών είναι να δημιουργήσουν μία εκκλησία του Αγίου Γερασίμου.
Μέσα στη λασποκαλύβα που θύμιζε πολύ τη φάτνη του Χριστού,βαπτίσθηκαν πολλά παιδιά αλλά και αρκετοί μεγάλοι,ακόμα και γέροντες .
Αμέσως μετά ακολούθησε κατήχηση σε όλο το χωριό και κοινό φαγητό που είχαν ετοιμάσει με φροντίδα, ο υπεύθυνος της ενορίας Προκόπιος Μουτούμπα και οι πρώτοι χριστανοί της ενορίας.Ας ευχηθούμε γρήγορα ο Θεός να εκπληρώσει την επιθυμία αυτών των ανθρώπων να χτίσουν έναν Ναό του Αγίου Γερασίμου και να στεγάσουν τα όνειρα και τις ελπίδες τους.











Recommended Post Slide Out For Blogger