Παύλος Μελάς -Το σύμβολο του Μακεδονικού αγώνα.Νέα θεατρική παράσταση !!

Η φιλανθρωπική και ιεραποστολική ομάδα ¨από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση :" Παύλος Μελάς-Το σύμβολο του Μακεδονικού αγώνα".Η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στις 6.00μ.μ. στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Ατικής.Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ .Τα έσοδα από τη θεατρική παράστασή μας θα ενισχύσουν το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής σε Ελλάδα και Αφρική.
Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων, και στο Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι .Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.
Εκκλησιαστικές επικαιρότητεςΔιαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

Μία ιδιαίτερη επίσκεψη στο Λουγκουζί


Χθες Παρασκευή είχαμε μία ιδιαίτερη επίσκεψη στο Λουγκουζί.Ο κ.Γ.Παζαντζής και ο κ.Κόρευ από την Αμερική, που βρίσκονται αυτήν την περίοδο για επαγγελματικούς λόγους στην Ουγκάντα, επισκέφθηκαν το χωριό του Λουγκουζί και ενημερώθηκαν από τον π.Γεώργιο για την ιστορία ,την πορεία της Ιεραποστολής αλλά και τα σχέδια των επόμενων χρόνων.Οι γυναίκες του χωριού μαζί με νέους τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια και καλωσόρισαν τους επισκέπτες μας.Στη συνέχεια τους φιλοξένησαν στο Δημοτικό σχολείο παραθέτοντας προιόντα από το κήπο και τον κόπο τους. Αξίζει να σημειώσουμε πως η οικογένεια του κ.Παζατζή έχει βοηθήσει από καρδιάς και συνεχίζει να βοηθά το έργο της Ιεραποστολής στην Ουγκάντα.Τους ευχαριστούμε πολύ.
Αφού ευχαριστήσαμε τους επισκέπτες μας ,οι πιστοί του Λουγκουζί έστειλαν συνοδοιπόρο την προσευχή τους για καλό ταξίδι και καλή αντάμωση.
Τους ευχαριστούμε


Recommended Post Slide Out For Blogger